***KUM Hakkında ~ Teşekkürler ve Hisler

3.9K 179 28
                                    

"Sadece mutlu sonlar" dedi. "Başka bir şey yazmayı bilmiyorum."

*

Merhaba tekrar!
Yazıma başlamadan önce sizlere küçük Zeynep'i tanıtmak istiyorum (Multimedyada). Gerçekte adı nedir bilmiyorum ama çok çok tatlı bir şey maşallah. Hayran kaldım şu fotoğrafa. O gülüş, dişler, gözler, kollar... Tam bir tatlış. Maite ve Bryant'ın 2 yaşındaki kızı için biraz büyük belki ama idare edeceğiz artık.

Kum'u yayınlamaya ne zaman başladığımı tam olarak kestiremiyorum, sanırım 2014'ün mart ayıydı. Öyleyse eğer 1 buçuk yıldır Kum'la birlikteyiz demektir. 1 buçuk yıldır hayatımın her anında Kum vardı demektir çünkü aklımın bir köşesinde hep yeni bölüm olur; ne zaman yazmaya fırsat bulabilirim, ne zaman kendimi daha iyi adapte eder ve daha güzel şeyler yazabilirim, telefonumun şarjı bu zaman diliminde bana yetecek kadar var mıdır diye düşünür ve sürekli Kum'u yazmaya odaklı hareket ederdim. Bu yüzden zihnen yorulmadım desem yalan olur ama hepsine değdiğini düşünüyorum ve çok mutluyum. Bu yoğunluk ve yorgunluğu atmak için yeni bir şey yazmaya başlamadan önce bir süre dinlenmeyi düşünüyorum, zaten yoğun bir sene de geçireceğim. Umarım bir an önce dönerim buralara ve tekrar buluşuruz :) Ama merak etmeyin, bundan önce size bir sürprizim var; Kum bölüm güncellemesi almaya devam edecek çünkü sizin için ek bölümler yayınlayacağım! Tamam, kendim için de :)) Bir süre daha Kum'u yazmak hiç de fena olmaz çünkü. Bu ek bölümlerde finalde açıklanmamış şeyler olacak tabi ki, aklınıza takılan ne varsa cevaplarını bulacaksınız diye umuyorum. Bunun için sorularınız varsa yorumda yazabilirsiniz, hepsine cevap getiririz böylece :)

Gelelim teşekkürler ve hislere...

Kum'un ilk bölümlerini yayınladığım zamanları hatırlıyorum da, öyle sıcak ve hoş anılar doluyor ki içime... Henüz 5 bölüm yayınlamış, Bryant'ı yeni tanıtmıştım ama tabi o zamanlar bir avuç kişiydik. Bölümlere bir oy gelsin, heyecan içinde bildirime gidip bakardım ve ağzım kulaklarıma varırdı. Hele ki bir yorum alayım, havaya uçardım. İlk yorumumu aldığımda yaşadığım hissi unutamam, Wattpad'in harikalığını o zaman anlamıştım. O ilk okuyucularımı hatırlıyorum ama şu an hâlâ buradalar mı bilemiyorum çünkü kullanıcı isimleri, profil fotoğrafları değişince tanımak mümkün olmuyor. Eğer buradaysanız ve bunu okuyorsanız tüm kalbimle söylemek isterim ki, size çok teşekkür ediyorum, benim için çok değerlisiniz ve çok seviyorum sizi. Ve tabi ki ilk zamandan şimdiye, son zamana kadar kadar Kum'a başlayan her bir okuyucu için de aynı hisler geçerli. Yazdıklarımı okuduğunuz, oyladığınız, yorumladığınız, (hele ki neredeyse her bölüme yorum yapanlar beni mest ediyordu) kısacası desteklediğiniz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Hayatımda etmediğim kadar teşekkürü bu hikâyenin yorumlarına cevap olarak etmişimdir herhalde ve yine etmeye devam edeceğim. Hislerimi, karakterlerimi, aylarımı paylaştığınız için size minnettarım ve hepinizi çok seviyorum. Kum bambaşka bir deneyimdi benim için, hatta bir daha Kum gibi bir deneyim yaşar mıyım bilmiyorum. Maite benim için çok değerli oldu, onun çatışmalı fakat güçlü iç dünyasını hep hatırımda tutacağım. Bryant'ın gerçek hayatta belki de rastlanamayacak sevgisini ve bambaşka kişiliğini de. Zaten mükemmel adamlar sadece kurgularda mümkün olabiliyorlar, bu yüzden en azından orada yaşasınlar. Tabi ki Antonio Arcuri'den bahsetmeyi de unutmayacağım. Her ne kadar kötü bir karakter olsa da, ben onun o kendine has cümlelerini, hareketlerini hep sevdim. Ki sonunda kötü kalmasına da dayanamadım zaten :) Başta bir ara Maite'in Antonio ile olmasını isteyen çok insan olmuştu, tedirgin olmuştum ben de çünkü kimsenin Antonio ve Maite'i isteyip hayal kırıklığına uğramasını istemiyordum. Burada itiraf edeceğim; hemen Bryant'ın daha yakışıklı çıktığı fotoğraflarını eklemeye başladım multimedyalara, Antonio'ya birkaç kötü replik filan ekledim. Başarılı oldum da sanırım, bunun için özür dilemeli miyim bilmiyorum ama şu an çok gülüyorum kendime. Neyse, dediğim gibi Antonio'nun da bende yeri ayrıdır kötü zamanlarındaki iyi özelliklerinin de. Mesela erken kalkıp spor yapması, herkesten önde olma çabası, şahsına münhasır fikirleri...

Hiçbir şeyi kısa kesmeyi beceremiyorum, yine çok uzattım ve duygulandım da biraz.

Diyeceğim o ki, Kum bana hayal ettiğimden de çok şey kattı, okuyan herkese de bunun yansımasını, hayatlarında bir iz bırakmasını çok istiyorum. Umarım öyle olmuştur ve olmaya devam eder.

İyi ki Kum'u yayınlamaya karar vermişim, bunun için kardeşime teşekkür borçluyum, Wattpad'de yazıyordu ve bana yayınlamamı o tavsiye etti. @ulusef çok teşekkürler! Bu arada çalışmalarına göz atmak isterseniz, 'Sersem' benim çok sevdiğim bir hikâye. Bizim de kızımız sayılır artık, Chelsea'yi orada çok daha fazla okuyabilir ve çok daha fazla gülebilirsiniz.

Herkese yeniden teşekkür ederim, burada isimlerinize özel teşekkür etmek isterim ama unuttuğum biri olur diye çekiniyorum. Bu yüzden kendi isminizin burada aslında yazıyor olduğunu bilin lütfen, tüm teşekkürlerim size :))

Çok güzel yorumları için çok özel birkaç okura da ayrıca teşekkür etmekten mutluluk duyuyorum. Yine isim yazamayacağım ama siz anlayacaksınız bence.

Hepinize kucak dolusu sevgiler, kendinize çok iyi bakın ve Kum'u unutmayın :') Ek bölümde görüşmek üzere hoşçakalın!

Tüm yaptıklarına rağmen bana mısın demeyip tam gaz sevmeye devam eden Antonio Arcuri hayranları! Sıkı durun, ilk ek bölüme çok sevineceksiniz çünkü Antonio Arcuri hakkında olacak! Ben şimdiden çok heyecanlıyım ve sabırsızlıkla bekliyorum.

Görüşmek üzere... :)

Bu arada, Kum'a bir de twitter hesabı açmıştım fakat duyuramadım, gerekli mi bilmiyorum ama dursun.
Hesap adı: 'wattpadkum'

KUM *[Tamamlandı]Where stories live. Discover now