Vol 2 C A P I T O L U L XXVI - Un scop

5.2K 566 73
                                    

           

           ― Nimic, mint din nou

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

           ― Nimic, mint din nou. Ce zici de bradul ăsta? încerc să schimb subiectul și mă grăbesc spre un brad oarecare, de parcă ar fi cel mai frumos din tot târgul.

          Vine în spatele meu și mă prinde de braț, obligându-mă să mă opresc. Strâng din dinți și încerc să mă smulg iritată. Dacă stau să mă gândesc bine, și el are o parte de vină în asta. I-a complimentat sânii, a acceptat să vină cu el aici fără să mă întrebe dacă vreau să merg și eu, și ,cel mai aiurea, nu a comentat deloc când ea s-a urcat în față în mașină.

          Dacă am dreptate și sunt avansuri, pot spune că el le-a primit fără obiecți, fără ca măcar să fie deranjat. Și, să fim sinceri, Blaise nu este un nepriceput în ale avansurilor sau un naiv, deci nu se pune problema să nu le fi observat, în caz că ele există.

        Oricum, oricând încerc să mă smulg este în zadar. În caz că aș reuși, ar fi doar pentru că el m-ar lăsa să fac asta. Renunț și îl privesc cât de senină pot, înfrângându-mi iritarea, sau cel puțin încercând.

         ― Amanda, te întreb pentru ultima dată. Ce naiba ai? mă săgetează cu privirea, părând și el la capătul răbdării, ceea ce este aiurea, că până la urmă eu sunt în acel punct în care simt că voi izbucni.

         ― Nimic, Blaise.

         Îmi feresc privirea când de noi se apropie cele două și ne privesc cu curiozitate. Blaise îmi dă drumul la braț și își bagă mâinile în buzunarele gecii. Se vede pe chipul lui că este tensionat și probabil așa se vede și pe fața mea, tocmai pentru că așa mă simt.

         ― Sunteți pe cale să vă dați foc? ne privește circumspectă Lillien. Că exact așa păreți.

         ― Nu, spun repede. Am găsit un brad și mă contraziceam cu fratele tău în legătură cu aspectul lui. Mie îmi place, dar Blaise zice că-i nașpa. Se comportă de parcă eu aș fi chioară, îi arunc acestuia o privire fugară, dar aspră.

          Blondul se uită la mine ca la o nebună cu acte în regulă.

          ― Te referi la bradul ăsta? se încruntă Kami. Iartă-mă că-ți spun, dar Blaise are dreptate. Sunt mulți brazi mai frumoși pe aici.

        Lillien îi dă un cot.

        ― Ce? Este strâmb, insistă aceasta, așa că mă uit la bradul din spatele meu, simțindu-mă și mai aiurea.

         Mda, are dreptate. Se pare că nu nimerisem un brad prea impresionant în încercarea mea aiurita de a ocoli subiectul sensibil care mi-a distrus ziua. Alyson sigur nu ar fi prea impresionată de el.

         ― Să alegem alt brad, cad de acord, luând-o înainte.

         Nu am chef să mă uit după brazi, așa mă opresc la o mică tarabă și cumpăr o ciocolată caldă și câteva bucăți de turtă dulce. Îi găsesc pe cei trei aproape de mine, plătind unui vânzător. Mă uit la bradul pe care-l aleseseră și zâmbesc. Este frumos. Perfect. Și probabil Kami l-a ales. Încerc să nu gândesc așa. Nu este sănătos, sunt conștientă.

Dragoste tăcută 𝐏𝐔𝐁𝐋𝐈𝐂𝐀𝐓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum