C A P I T O L U L XXI - Acum poți pleca

3.9K 314 1
                                    

          Urăsc diminețile după o beție cruntă

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

          Urăsc diminețile după o beție cruntă.

        Deschid ochii din cauza durerii crunte de cap, a greții. Simt cum toată mâncarea mâncare ieri îmi vine înapoi violent. Sar din pat, o greșeală foarte mare. O amețeală pune stăpânire pe mine și mă clatin puțin pe picioare. O văd pe Amanda în patul ei, stând pe o parte și cu o mână sub cap. Părul blond și lung îi este răvășit pe pernă, iar buzele pline și ușor roșiatice îi sunt întredeschise. Ochii i se mișcă frenetic. Visează ceva. Zâmbesc ușor și apoi mă clatin până la ușă, simțind cum podeaua se mișcă sub picioarele mele. Nu mă mai obosesc să mă încalț. Ies încet pentru a nu o trezi pe Amanda, chinuindu-mă să merg până la baie. Trebuie să dau totul afară pentru a mă putea calma cât de cât.

        Pe colidor este încă liniște, semn că este mult mai dimineață decât am crezut. Baia băieților este și ea goală spre norocul meu chior. Intru în prima cabină pe care o găsesc cât de cât curată simțindu-mă ca și cum am găsit o sticlă de apă rece în deșert.

        Ies din baie zece minute mai târziu, simțindu-mă la fel de rău. Fiecare fibră din trupul meu mă înjură pentru că am băut în halul acela noaptea trecută.

        Gresia este rece sub picioarele mele în timp ce ies din baie și sunt cât pe ce să mă ciocnesc de cineva. Mă încrunt enervat, iar când ridic ochii dau de bruneta care a fost în patul meu ultima dată. Karla, sau cum naiba o cheamă. Este mirată să mă vadă aici, dar cred că pune imediat legăturile cap la cap căci în ochi pare să i se aprindă o luminiță.

        ― Ce faci, Blaise? Ce vânt de aduce pe aici? Iubițica ta Amanda, așa-i? întreabă retoric.

        ― Exact. Tu de ești pe lângă baia băieților? Mirosul de vomă te cheamă? o întreb batjocoritor, spijinindu-mă nonșalant de ușă.

        Bruneta se strâmbă, țuguindu-și buzele pline. Fără machiajul pe care-l poartă zilnic nu arată atât de bine.

        ― Ești foarte amuzant. Când te-ai folosit de mine în baie nu râdeai așa pe seama mea. Ba chiar păreai mulțumit.

        ― Vorbești ca și cum te-aș fi obligat eu sa faci ceva. Să ne amintim că tu ai intrat peste mine în baie. Mă rog, nu am chef să vorbesc acum cu tine. De fapt, niciodată nu am chef.

         ― Am să îți arăt eu ție, Blaise! ridică ea tonul când trec pe lângă ea. Dacă tu crezi că sunt ca celelalte fete cu care te-ai culcat, te înșeli amarnic! O să-ți pară rău!

        Mă opresc în loc simțind amenințarea din cuvintele ei. Capul mă doare atât de tare încât abia pot gândi. Dracu mai bea de acum încolo, îmi spun ca de fiecare dată după o beție.

        ― Vorbește gura fără tine, Katie.

        ― Karla! oftează ea.  Karla este numele meu.

        ― Ne mai vedem, Karla! spun rânjind, știind că am enervat-o.

        Stau pe loc până când ea își dă părul lung peste umăr și pornește cu pași mari spre scări. Oftez doar pentru mine în timp ce picioarele mă poartă cu dificultate spre camera Amandei. Încă este liniște, dar deja se aud mici zgomote din dormitoarele pe lângă care trec.

        Când intru în cameră observ că și Amanda s-a trezit și mă privește posomorâtă din pat.

        ― Neața Amanda, te-ai trezit? întreb rânjind, iar ea aprobă din cap reticentă.

        Mai mult ca sigur se întreabă dacă mai țin minte tot ce s-a întâmplat aseară. Aș putea să mă prefac că am uitat, că nu îmi amintesc că Amanda are un iubit, dar nu o fac.

        ― Te-a sunat iubitul? o întreb așezându-mă pe patul Lillienei.

        Ea își dă ochii peste cap, iar apoi practic smulge telefonul de pe noptieră. Începe să scrie privind nervoasă ecranul telefonului.

        ,, De ce te interesează? "

        ― Nu mă interesează, mint prefăcându-mă indiferent  când de fapt ― fără vreun motiv― mă cam deranjează. Poate pentru că mi-aș dori să o bag în patul meu pentru câteva nopți. Dar nu aș vrea să îți fi provocat certuri cu el, continui nonșalant, întizându-mă.

        Ea oftează exasperată și se ridică în picioare, arucându-mi în trecere privirea ei nervoasă cu care încep cât de cât să mă obișnuiesc. Pijamalele cu ursuleț îi vin foarte bine, parcă o face să arate ca o fetiță mică și inocentă. Ceea ce nu este, cu siguranță. Sunt curioasă cine o fi pămpălăul ăla și cum de nu am văzut-o niciodată cu el. Și mai curios sunt de ce m-a mințit Amanda că nu are un iubit.

        Atât de ocupat cu gândurile mele nici nu mi-am dat seama că Amanda butonează telefonul până când în față nu îmi apare ecranul.

        ,, Acum poți pleca. Nu mai ești beat așa că poți conduce liniștit."

        Îmi duc o mână la inimă rănit, dar apoi îmi vine o idee minunată. Îi întind mâna, iar ea se uită
la ea de parcă aș fi întins altceva către ea.

        ― Dacă vrei să plec ajută-mă să mă ridic. Încă sunt puțin amețit...

        Ea refuză din cap vehement, dar eu nu am de gând să mă las.

        Se îndepărtează de mine cu tot cu telefon și își pune mâinile în șolduri, așteptând să plec.

        ― Haide, Amanda!

        Dându-și din nou ochii verzi peste cap îmi acceptă provocarea. Vine hotărâtă spre mine, mă prinde de mână și trage cu toată forța ei. O trag pe neașteptate și cade cu tot trupul micuț peste mine, mâinile ei căzând pe pieptul meu care se ridică și se lasă cu rapiditate. Ochii ni se întâlnesc, iar zâmbetul mi se șterge de pe chip. Abia acum îmi dau seama cât de lipiți suntem unul de celălalt. Bazinele noastre sunt lipite, iar mădularul meu reacționează violent. Sper să nu observe. Buzele ei sunt ușor întredeschise și atât de aproape de ale mele. Parcă suntem hipnotizați, pierduți unul în ochii celuilalt. Prin mine trec curenți de senzații periculoase și copleșitoare care amenință să mă înghită.

        ― La naiba..., șoptesc doar pentru mine, dar ochii ei se mișcă ușor spre buzele mele.

        Fără să vreau și ochii mei coboară spre buzele ei pline și sexy. Sunt ispititoare. Aș vrea să le ating,  să le simt și să mă desfăt în moliciunea lor. Îmi vine să-mi ridic bazinul în sus și trebuia să mă abțin din răsputeri pentru a nu o face.

        Trebuie să o fac, îmi spun cu toată convingerea.  Acum este șansa mea să  sărut  această fată care se dă atât de inocentă. Ce dacă are iubit? Mi-a păsat mie vreodată de acest lucru atunci când am vrut o fată?

  

        

Dragoste tăcută 𝐏𝐔𝐁𝐋𝐈𝐂𝐀𝐓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum