Vol 2. C A P I T O L U L XXIV - Contraziceri

5.5K 494 43
                                    

          

         Mă trezesc bine

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

         Mă trezesc bine. Mai bine decât oricând. Blaise mă mângâie pe gât și-mi dă părul la o parte, apoi mă sărută acolo, blând și abia simțit.  Zâmbesc, plină de plăcere și iubire, deschizând ochii. Sunt cu spatele la el, pe burtă, iar el probabil nu știe că sunt trează.

         Frânturi de noaptea trecută îmi trec prin minte, făcându-mă să mă înfior. Nu credeam că voi simți vreodată atât de multă plăcere în același timp. Noaptea trecută am simțit că am ajuns în rai, că plutesc pe culmile fericirii. Aș vrea să retrăiesc asta de atât de multe ori încât să ajungă să facă parte din viața mea.

          ― Neața! îmi șoptește pe pielea gâtului.

          ― Ai știut că nu mai dorm? surâd, întorcându-mă spre el.

           Mă ghemuiesc la pieptul său, acolo unde el mă primeste și mă întind, zâmbind de plăcere.

           ― Îhm, mi-am dat seama. Încep să te cunosc. Cum ai dormit? mă mângâie pe spate, lăsând în urma degetelor sale urme de foc.

          ― Hm, minunat. Mai bine decât oricând, recunosc, sărutându-i pieptul fără pic de păr.

          ― Oare de ce? rânjește.

         ― Habar nu am! Cine știe?!

         ― Oare să fie de vină farmecul și priceperea mea în a satisface o femeie?

        Mă uit la el strângând din buze, dar îmi simt obrajii schimbându-și culoarea oricât de mult mă opun. Niciodată nu am reușit să controlez asta.

         ― Câtă modestie!

         ― Blondo, dar sunt foarte modest. Dacă era să fiu plin de mine îți spuneam că ai dormit bine pentru că ai făcut-o lângă un bărbat atât de feroce și sexy.

           Mă, ce să spun? Bărbatul ăsta feroce avea dreptate în totalitate. El era motivul pentru care dormisem atât de bine, doar că eu nu voi recunoaște asta cu voce tare. Blaise deja se crede buricul pământului și nu vreau să îi dau și mai mult nas.

          ― Ți-au murit lăudătorii? îmi dau ochii peste cap.

          ― Cea care ar trebui să mă laude stă chiar lângă mine, ridică din sprâncene și nu pot să nu chicotesc.

          ― Ți-am rănit orgoliul? îmi ridic privirea spre el. Bine, bine! Ești cel mai frumos, sexy, atrăgător, feroce, priceput în ale sexului. Ești cel mai cel, Blaise!
 
        Se ridică dintr-o dată, dându-mă jos de pe el. Fac ochii mari și încep să râd fără control când când vine deasupra mea și începe să mă gâdile pe unde apucă. Încerc să-l opresc, dar râsul îmi ia din puterea care oricum nu se compară cu a lui.

Dragoste tăcută 𝐏𝐔𝐁𝐋𝐈𝐂𝐀𝐓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum