C A P I T O L U L XLV - Mă provoci, iubito?

3.9K 309 2
                                    

          La ora de spaniolă Zayn se așază din nou lângă mine

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


          La ora de spaniolă Zayn se așază din nou lângă mine. Devin încordată și mă rog din răsputeri să nu mi se adreseze.

          Lillien mi-a spus foarte clar ce a spus despre mine, cuvintele lui fiind și motivul pentru care Blaise l-a luat la bătaie.

          Se uită în față și nu pare să-mi acorde atenție, detaliu care mă face să răsuflu ușurată.

          Profesoara intră în clasă salutându-ne și toată lumea face la fel. Începe și predarea și încă nu mi s-a adresat. Mă bucur dar, sinceră să fiu, nu înțeleg de ce s-a pus lângă mine. Mai sunt cel puțin cinci locuri libere, ba chiar într-o bancă nu stă nimeni, deci locul de lângă mine nu este ultima opțiune. Dar se pare că este prima opțiune pentru Zayn. Pentru cineva care are o părere atât de proastă despre mine, asta este cam ciudat.

          ,, Iubito, ce faci? "

          Deschid mesajul de la Blaise, iar o mică  grimasă îmi formează buzele.

          ,, Sunt bine, Blaise. Ne vedem după ore."

          Nu sunt supărată pe el, ci sunt supărată pe situație. Dar voi fi bine, îmi spun. Trebuie să trec peste asta. Alec a fost... puțin răutăcios. Ar fi putut să nu-i spună asta față cu mine, dar am impresia că a făcut-o dintr-un impuls de moment. Nu vreau să cred că a vrut să mă rănească.

          Ora se termină atât de repede încât am impresia că nu s-au scurs nici cincisprezece minute din ea. Îmi strâng lucrurile și le bag în rucsac, în tot acest timp fiind privită de Zayn care nu s-a ridicat de la locul lui.

          Trec pe lângă el, strângându-mi rucsacul la piept, dar nu sunt surprinsă când vine după mine. Ies din sală și, oftând zgomotos, mă întorc cu fața la el.

           Mă privește spășit.

            Oare ce vrea de la mine?

           ― Ai două minute libere, Amanda?

          Strâng din buze, expresia mea să fie rece și enervată pentru el, doar așa l-aș putea face să se țină la distanță de mine.

           ― Te rog, Amanda! spune pe un ton jos și își trece mâna prin păr, parcă nesigur pe el.

           ― Te rog, spune ce ai de spus și dispari! se aude o voce din spatele meu.

          Blaise.

          Vine și își  pune brațul peste umerii mei, trăgându-mă mult prea protector spre el. Zayn privește acest gest cu o expresie de scârbă, iar observând acest lucru numai mă enervez mai tare.

            Care este problema lui, până la urmă? Nu-mi amintesc să fi fost ceva între noi, nici măcar nu am vorbit prea mult. Ce are cu mine? De ce a spus despre mine că sunt curva lui Blaise și a lui Alec? Știu doar că în acest moment, dacă ar mai spune ceva nelalocului lui, Blaise ar putea să sară din nou la bătaie. Asta ar însemna că riscă exmatricularea.

Dragoste tăcută 𝐏𝐔𝐁𝐋𝐈𝐂𝐀𝐓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum