C A P I T O L U L XI - Bârfe dureroase

4.2K 368 5
                                    

            Râsul ei m-a luat prin surprindere cred că din cauza faptului că este prima dată când o aud râzând

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

            Râsul ei m-a luat prin surprindere cred că din cauza faptului că este prima dată când o aud râzând. Având în vedere și faptul că este mută nici nu mă așteptam să poată să râdă. Sunetele jucăușe și necontrolate pe care le scoate mă fac să o privesc câteva secunde mai mult decât ar fi normal. Și ea mă privește, iar toată situația devine într-un mod ciudat încordată si nedescifrabilă.  

        ― De ce ați venit împreună? ne întreabă Lillien nebănuind  situația dintre noi.

       Amanda își scoate telefonul ca să-i spună ceva, dar i-o iau eu înainte.

        ― Am fost la o pizza împreună, îi spun nonșalant, în timp ce mă așez pe patul blondei. Amanda îmi aruncă acele săgeți specifice ei, așa că îmi dau ochii peste cap. Îți povestește Amanda restul. Eu mă car de aici înainte să mă omoare blonda.

        ―  Hm, abia astept să-mi povestești cum de tu și idiotul ăsta ați fost la pizza împreună, îi spune soră-mea cu accent pe ultimul cuvânt.

         Amanda este toată roșie la față din cauza insituarii cum că ar fi ceva între noi. Înainte să ies din cameră izbugnesc într-un râs sănătos la acest gând. Când am spus că Amanda nu este genul meu chiar nu am făcut o glumă. Este prea... cuminte pentru gustul meu.

        Mă așez pe patul meu unde doar cu o clipă înainte a stat Blaise și îi susțin privirea Lillienei ca să priceapă că nu este nimic între mine și idiotul ăla

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

        Mă așez pe patul meu unde doar cu o clipă înainte a stat Blaise și îi susțin privirea Lillienei ca să priceapă că nu este nimic între mine și idiotul ăla. Nu înțeleg cum ar putea crede asta vreodată.

        ― Haide, spune! Adică scrie..., îmi spune așezându-se turcește. Ce mama mă-sii ai cautat cu Blaise la pizza?

       ,, M-a urmărit din holul căminului până în mașina mea și practic nu a vrut lase în pace. Îmi era foame, așa că a trebuit suport prezența lui dizgrațioasă".

        Este purul adevăr.

        ― Orice ar fi să nu te lași prostită de el, Amanda. Crede-mă când îți spun că el nu se poate îndrăgosti. Te-ar face doar sa suferi.

Dragoste tăcută 𝐏𝐔𝐁𝐋𝐈𝐂𝐀𝐓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum