C A P I T O L U L X - O altfel de privire

4.4K 394 4
                                    

  

             Mi se încordă fiecare fibră din trup când îl văd pe Zayn venind către noi

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

 
   
       Mi se încordă fiecare fibră din trup când îl văd pe Zayn venind către noi. Un om mai enervant nu am văzut în viața mea, iar faptul că ne-am bătut data trecută când ne-am văzut nu mă ajută deloc să-l plac mai mult. Habar nu am cine a fost de vină, dacă chiar a început el să mă calce pe bătătură sau nu, dar oricum ar fi, nu il plăcea nici înainte. Îl detest. Este un nemernic mai mare chiar și decât mine.

        ― Păstrează restul, Carolyn! îi spun când văd că vrea să scoată bani din borseta albă, așezată  în jurul taliei subțiri pe care mi-am plimbat mâinile de zeci de ori.

        Amanda este foarte grăbită, se ridică și își pune geanta pe umăr, ca mai apoi să plece spre ieșire fără un gest de salut. Ce mama mă-sii? Doar nu o să mă lase aici! La ora asta nu prea găsești taxiuri libere. Vreau să merg după ea, dar ne oprim amândoi când Zayn apare lângă noi și în loc să vorbească  cu mine, după cum mă așteptam, vorbește  cu Amanda care este roșie la față fără un motiv știut de mine.       

       ― Hei, Amanda! o strigă el arătându-și dantura într-un zâmbet care mă irită. Ce mai faci? Nu te-am văzut astăzi la ora de spaniolă . Chiar ți -am simțit lipsa.

        Amanda începe să se fâstăcească, obrajii i se înroșesc și mai tare, iar ochii i se cască panicați. Oare i-a făcut ceva nenorocitul? Numai acest gând îmi face spatele să se încoarde, iar pumnii să se strânga amenințător. Zayn îmi aruncă o privire încruntată și ușor suprinsă ca și cum doar acum m-a observat, însă știu că nu este așa. Încă de când a intrat în restaurant ne-a aruncat priviri curioase. După agitația pe care a cuprins-o pe blondă, realizez că ori i-a greșit cu ceva, ori el nu știe că ea este mută, iar Amanda este speriată pentru că nu știe cum să-i răspundă. Nu înțeleg de ce Amanda se ascunde atât, ce rezolvă? Până la urmă, oricum se va afla. 

        ― Haide, Amanda! Să mergem, draga mea! îi spun afișând un aer superior lui Zayn, care continuă să se încrunte crezând cel mai probabil ca Amanda este una din armata mea de iubite. 

        Am făcut intenționat asta, dorind să-l țin departe pe acest mormoloc de blondă. Când am spus că este un nenorocit mai mare ca mine nu am exagerat absolut deloc. Dacă eu mă culc cu fete fără să le dau de înțeles vreodată că ar fi ceva mai mult între noi, el în schimb se culcă cu fete pe care le minte că le iubește tocmai pentru a le convinge să intre în patul lui, sau mă rog, prin diferite locuri. Și cred că a pus ochii pe Amanda, iar eu nu pot permite asta. 

        Ochii Amandei mă săgetează furioși, dar profit că nu poate vorbi și îmi pun un braț în jurul ei, afișând un zâmbet ștrengăresc. 

        ― Ce faci Zayn? Văd că ți-a mai trecut din vânătăie de pe față, chiar și buza spartă este aproape vindecată, îi spun prietenos, însă înăuntrul meu simt un dispreț mult prea mare. 

Dragoste tăcută 𝐏𝐔𝐁𝐋𝐈𝐂𝐀𝐓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum