57

294 6 0
                                    

Mason

"Kom dan", zegt Stella en ze rolt onder mijn greep vandaan. Ze staat op en haar blik staat ondeugend. Ze loopt richting de badkamer en mijn ademhaling is zwaar. Stella is uit mijn zicht verdwenen en een paar seconden later hoor ik de douche aan gaan. Ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken en volg haar snel.

Ze kleed zich uit en stapt onder de douche. "Echt snel ben je niet", grapt ze. Ik laat mijn blik over haar lichaam glijden en kleed me snel uit. Waar haar plotselinge zelfvertrouwen vandaan komt weet ik niet, maar ik hou er van.

"Wat zei je?", fluister ik in haar oor en ze draait zich om haar me.

Ze bedenkt zich geen moment en drukt haar lippen op die van mij. Ze drukt me tegen het glas en gaat met haar tong over mijn onderlip. Ik geef haar toestemming en ga met mijn handen door haar natte haar.

Ik draai ons om en pin haar tegen de muur. Ze geeft kusjes in mijn nek en ik til haar op aan haar bovenbenen. Haar benen slaat ze om mijn middel en haar lippen vinden die van mij.

Haar handen gaan door mijn haar en ik zucht tegen haar lippen. Mijn mond vind haar oorlel en met mijn hand verken ik haar lichaam.

"We verspillen water", zegt ze als we beide op adem proberen te komen. Ik begin te lachen en laat haar zachtjes zakken.

"Eerst moet je jezelf helpen", grijnst ze en ze kijkt naar beneden. "Of jij. Jij hebt het aangericht", zeg ik tegen haar. Haar groene ogen staan ondeugend.

"Oeps", zegt ze nonchalant ze pakt de shampoo. "Ik denk dat jij dat heel goed zelf kan", fluistert ze in mijn oor. Ze zuigt kort aan mijn oorlel en begint daarna haar haar in te zepen alsof ze niet weet wat ze net heeft aangericht.

It all started in the bookshop (Nederlands)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu