53

295 7 0
                                    

Mason

Ik kijk naar het mooie meisje wat naast me ligt. Er schijnt een klein beetje ligt door aan gordijnen waardoor ik wakker ben.

Ik kijk naar Stella haar warrige haar en naar haar mond die een klein stukje open staat. Haar ademhaling is rustig en ze licht op haar buik met haar gezicht naar mij gedraaid.

Ik bestudeer de sproetjes die ik zo mooi bij haar vind. Ze heeft sproetjes op haar neus en wangen en er zitten er wat boven haar wenkbrauwen. Zelf vindt ze ze niet mooi zei ze, maar ik vind haar prachtig.

Ik ontwaak uit mijn gedachten door Stella die zit omdraaid. Ik stap zachtjes uit haar bed en loop de woonkamer in.

Ik zet wat koffie en neem het mee naar haar slaapkamer. Zachtjes neem ik weer plaats naast haar en merk dat ze langzaam wakker wordt. Ik neem een slok van mijn koffie en zie Stella haar groene ogen naar me kijken.

"Goedemorgen", zegt ze en ze schuift naar me toe. Ze rekt zich uit en slaat haar armen om mijn middel. "Lekker geslapen?", vraag ik aan haar en ze knikt.

"Mag ik?", vraagt ze en seint naar mijn koffiemok. Ik overhandig hem aan haar en ze neemt een slok. "Heet", zegt ze als ze de koffie heeft doorgeslikt. Ze krijgt traanogen en begint te lachen.

Ik druk een kus op haar lippen en pak mijn mok aan.

"Ik ga naar huis, mijn moeder zou zich wel afvragen waar ik blijf", zeg ik tegen Stella die haar haar aan het vast doen is. Ze knikt en loopt op me af. Ze slaat haar armen om me heen en geeft me een kus.

"Tot morgen", zegt ze als we bij de voordeur staan. "Tot morgen", glimlach ik en loop richting mijn auto. Ik zwaai nog even en om vervolgens de straat uit te rijden.

It all started in the bookshop (Nederlands)Where stories live. Discover now