19

347 9 0
                                    

Stella

Mason en ik hebben de hele middag boven gezeten en hij heeft me over zijn verleden verteld en hoe hij was als kind.

"Mason, Stella, komen jullie?", hoor ik Mason zijn moeder van beneden roepen dus ik sta op en trek mijn jurkje recht. Ook haal ik een hand door mijn haar en kijk naar Mason die me geamuseerd aankijkt. "Wat?", vraag ik aan hem en kijk in zijn groenblauwe ogen. "Niks", grinnikt hij en ik volg hem naar beneden.

Na ongeveer een half uur is de hele kamer gevuld met allemaal familie van Mason. Mason is nog geen moment van mijn zijde geweken waar ik hem dankbaar voor ben. "Aan tafel", roept zijn moeder enthousiast.

Mason staat op en ik volg hem. Ik neem plaats naast hem en naast mij zit gaat zijn tante zitten. "Dus, sinds wanneer zijn jullie een stel?", vraagt zijn tante nieuwsgierig. Ik kijk haar met grote ogen aan. "We zijn geen stel, we zijn vrienden", zegt Mason voordat ik kan antwoorden. Ik knik en ik voel Mason zijn hand op die van mij. Hij knijpt er kort in en laat me daarna weer los.

"Iedereen nog een fijne avond, veel plezier met de cadeautjes, Stella en ik moeten er helaas vandoor", zegt Mason en hij staat op. Ik kijk hem verbaasd aan maar sta toch op.

"Bedankt voor het eten. Het was lekker", glimlach ik naar Mason zijn moeder als we in de gang staan. Ze geeft me een knuffel en glimlacht. "Bedankt dat je er was. Ik zie je vast nog wel een keer", knipoogt ze naar mij en daarna kijkt ze naar Mason. "Dag mam", zegt Mason en hij pakt mijn hand vast en neemt me vervolgens mee naar buiten. "Doei", zeg ik nog snel tegen zijn moeder en Mason trekt de voordeur dicht.

"Waarom zo'n haast?", vraag ik aan hem. "Ze gaan cadeaus uitpakken en geloof me daar wil je niet bij zijn", zucht Mason en hij haalt een hand door zijn mooie bruine haar. "Aha, en ik had geen cadeaus dus dat was sowieso al ongemakkelijk geweest", kom ik tot de conclusie.

"Follow me", zegt Mason en samen lopen we richting het centrum die op dit moment heel rustig is.

It all started in the bookshop (Nederlands)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu