43

335 8 0
                                    

Mason

"Kom op Stel, we moeten naar het vliegveld", zeg ik tegen haar en loop naar haar slaapkamer. Ze heeft me binnen gelaten en ging vervolgens snel terug naar haar slaapkamer.

"Ik krijg hem niet dicht", hoor ik en daarna volgt een luide zucht. Ik loop haar slaapkamer in en zie Stella met een rood hoofd haar handbagage koffer dicht maken. "We gaan maar vier dagen hé", lach ik naar haar en kom naast haar staan.

"Ja, maar wil wel dat ik keuze heb", zegt ze en trekt hard aan de rits. "Ga er eens op zitten, dan maak ik hem dicht", zeg ik tegen haar.

Ze doet wat ik zegt en ploft op de koffer. Ik rits hem dicht en Stella komt van haar koffer af. "Nu moeten we echt gaan", zeg ik tegen haar en kijk op mijn telefoon.

Ongeveer vijf minuten later zitten we in de auto onderweg naar Schiphol. Ik leg mijn hand op Stella haar bovenbeen en kijk naar hoe ze zachtjes meezingt met de muziek.

"Die kant op", zegt Stella en ze kijkt op het informatiebord. "Daar!", zegt ze en wijst naar verschillende incheck balie's waarop British Airways staat. Ik knik en samen met Stella loop ik die richting op.

"Hoe lang nog?", vraagt Stella als we na een uur door de douane zijn.

"Een half uur. Koffie?"

Stella knikt en we lopen naar het dichtsbijzijnde koffietentje om een beker koffie te halen.

"Ik ben best zenuwachtig", biedt Stella op en ze neemt een slok van haar koffie. "Dit is de eerste keer dat ik vlieg", zegt ze en kijkt naar de deur die open gaat bij de goede gate.

"Het is maar een uur en 20 minuten, komt goed", stel ik haar gerust en ik laat mijn hand in die van haar glijden. Ik knijp er kort in en druk een kus in haar haar om vervolgens te gaan boarden.

It all started in the bookshop (Nederlands)Where stories live. Discover now