46

312 8 0
                                    

Mason

Stella en ik zitten na deze vermoeiende dag in Hyde Park samen met onze McDonald's.

"Vond je het leuk vandaag?", vraag ik aan Stella en ze stopt een patatje in haar mond. Als ze uitgegeten is knikt ze. Ze komt naast me zitten en slaat haar armen om mijn middel. Ik laat ons achter over vallen en ik kriebel met mijn vingers door haar haren.

"Ik ben je echt dankbaar Mase", zegt ze en drukt een kusje op mijn kaak. "Het gaat goed tussen ons, vind je niet?", zegt ze en ik voel haar hand op mijn borstkas. "Ik voel me echt op mijn gemak bij je en vertrouw je steeds elke dag een beetje meer", zegt ze eerlijk en ik luister naar haar ademhaling.

"Ook als het officieel is?", vraag ik aan haar en ze kijkt me niet begrijpend aan.

"Ben je er klaar voor om officieel mijn vriendin te worden?", vraag ik en mijn hoofd komt omhoog. Ik kijk haar in haar ogen aan en ze glinsteren. "Als je nee zegt begrijp ik het ook hoor", voeg ik er nog aan toe voordat ik mijn blik af wendt.

"Ik denk het wel. Nee, ik weet zeker dat ik daar klaar voor ben", zegt ze en ze gaat rechtop zitten. Ik doe hetzelfde en er komt een glimlach op mijn gezicht.

"Stella Anderson, mag ik je nu mijn vriendin noemen?", zeg ik tegen haar en zie dat er een glimlach op haar gezicht komt. "Jij mag dat", zegt ze verlegen en ik sla mijn handen om haar middel.

Ik kan het nog niet helemaal geloven dat ik Stella mijn vriendin mag noemen.

Ze pakt mijn gezicht vast en plant haar lippen op die van mij. Ik haal mijn lippen van die van haar en kijk even in haar ogen voordat ik mijn lippen weer op die van haar plaats.

Mijn tong gaat over haar onderlip en ze geeft toestemming.

Ik voel vlinders in mijn buik en glimlach bij de gedachten. Ik druk nog een kus op Stella haar lippen en neem haar in een knuffel.

"Ik heb het koud", piept Stella na een tijdje en ik laat haar los. Ze is wit van de kou. "Naar het hotel?", vraag ik aan haar en ze knikt zacht. Ik pak de spullen van McDonald's en stop ze allemaal in de zak voordat ik het in de prullenbak gooi. "Let's go", zeg ik tegen haar en pak haar koude hand vast om er vervolgens een kusje op te drukken.

It all started in the bookshop (Nederlands)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora