55

289 8 0
                                    

Mason

"Je bent verliefd hé", zegt Vince en hij kijkt van mij naar Stella. Het is donderdagavond en we zijn met de groep aan het bowlen. "Hou op", zeg ik tegen hem en pluk wat aan het rietje wat in mijn glas zit.

"Oké, ja. Heel erg zelfs", zeg ik tegen hem en kijk naar Stella die bij Romy staat die de bowlingbal mag gooien. "Maar, ik heb het haar niet gezegd omdat ik niet weet of het al wederzijds is", zeg ik en kijk naar Vince.

"Wat heb je te verliezen, jullie zijn toch al samen", zegt Vince. Ik knik en zet het glas voor me neer.

"Nacho's", hoor ik achter ons dus ik draai me om en glimlach naar Ruby en Pete die met twee schalen nacho's aan komen lopen.

"Lekker", hoor ik Romy zeggen en ze trekt Stella mee naar ons toe.

"Mijn beurt", zeg ik nadat we de nacho's op hebben. Ik pak een bowlingbal en gooi hem op richtig de pins. Er gaan 8 pins om en ik pak nog een bal om vervolgens een 9e om te gooien.

"Bijna", hoor ik achter me dus draai me om en glimlach als in in de ogen van Stella kijk. Ze slaat haar arm om mijn middel en haar groen ogen staren naar mij.

"Nu jij", zeg ik tegen haar en ze laat me los. Stella pakt een bal en gooit een strike. Ze maakt een buiging en ik kijk haar vol bewondering aan.

"Talentje hoor", zeg ik tegen haar en geef aan de een knipoog.

"Lekker Stella", roept Vince en hij staat op omdat het zijn beurt is.

"Daar ben je beter in dan ik", grinnik ik naar haar en ze trekt me mee naar de bankjes waar de rest van onze vrienden zitten.

"Ik ben gewoon goed met ballen", fluistert ze in mijn oor en er staat een grijns op haar gezicht. Ik kijk haar aan en ondeugend neemt ze een slok van haar drinken.

It all started in the bookshop (Nederlands)Where stories live. Discover now