38

326 7 0
                                    

Mason

"Ik ga douchen, je mag mee. Alleen als je wilt", zeg ik tegen Stella die naast me in bed zit. Ze wend haar blik af en knikt. "Je hoeft niet hé, alleen als je wilt", zeg ik tegen haar.

Ze loopt achter me aan naar de badkamer en ik zet de douche aan. Mijn hart gaat als een razende tekeer. Ze draait de badkamerdeur op slot. "Mijn ouders zijn op vakantie hé",

Ik kleed me uit en stap er onder. Mijn blik gaat naar Stella en ze staat met haar armen over elkaar. "Ik verplicht je niks Stel, je mag ook weer naar mijn kamer gaan als je hier nog niet klaar voor bent", zeg ik en maak mijn haar nat.

Ze schud haar hoofd en trek mijn shirt over haar hoofd. Ik slik en mijn ogen glijden over haar lichaam. Ik draai me naar de muur en even later voel ik haar kleine handen op mijn rug.

"Mag ik me omdraaien?", vraag ik aan haar. "Ja", zegt ze zacht en ze slaat haar armen om haar heen. "Je bent zo mooi", zeg ik tegen haar en druk een kusje op haar voorhoofd. Ze draait zich om naar de muur en stapt onder de waterstraal. Haar haren maakt ze nat.

Ik lik mijn lippen en wend mijn blik af. "Wil je mijn haar wassen?", vraagt ze nog zachter. "Wil je dat?", vraag ik voor de zekerheid. Ze knikt en pakt de shampoo uit het rekje. Ik druk een kus op haar schouder en was haar haar.

Even later draait ze de douche uit en slaat ze haar armen voor haar lichaam. "Je hoeft je niet te verstoppen voor mij, nooit", zeg ik tegen haar en druk mijn voorhoofd zachtjes tegen die van haar. Ze drukt een kusje op mijn lippen. "Je bent lief", zegt ze zacht en ik geef haar een grote handdoek.

Ik droog mezelf af en trek mijn boxer aan. Als Stella de handdoek heeft omgeslagen sla ik mijn armen haar heen. "Geen spijt?", vraag ik voorzichtig aan haar en ga op de badrand zitten. "Nee Mase, als ik dit niet had gewild deed ik het niet. Ik vertrouw je", zegt ze en gaat tussen mijn benen staan. Ze gaat met haar handen door mijn haar en drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach kort en sta op om mijn ochtendritueel te vervolgen.

It all started in the bookshop (Nederlands)Where stories live. Discover now