31

352 9 0
                                    

Stella

Ik neem een slok uit mijn koffiebeker en loop de school in. Met een draai aan mijn kluisslot gaat mijn kluisje open en ik pak de boeken die in nodig heb. Ik zie dat ik nog tien minuten heb dus ik pak mijn koffiebeker en loop richting de wc.

Ik ga met een borstel door mijn haar als de deur deur open gaat. Mason duwt de deur verder open en blijft staan in de deuropening. "Ik dacht dat dit de jongens wc was", zegt hij en er komt een ondeugende glimlach op zijn gezicht. "Maar nu ik er toch ben", zegt Mason. Hij haalt zijn schouders op en zijn glimlach wordt groter. "Maf", grinnik ik en stop mijn haarborstel weer in mijn tas.

Gisteren hebben we een lang gesprek gehad over alles wat ons in de weg stond. We hebben geen relatie maar we gaan langzaam de goede kant op. "Waar denk je aan?", vraagt hij en zijn ogen staan bezorgd. "Niks, aan ons", glimlach ik zacht en kijk hem aan. "Mag ik?", vraagt hij en hij kijkt naar mijn lippen. Hij zet een stap dichter naar me toe. Ik ga op mijn tenen staan en druk mijn lippen kort op die van hem. "Ja", glimlach ik kort en ik voel zijn lippen nog een keer op die van mij.

"Alles is goed zie ik", hoor ik iemand zeggen. Mason zijn ogen worden groot en hij draait zich om. "Doei", grijnst hij en hij gaat met zijn hand door Romy haar haar. "Rot joch", lacht ze en de deur van de wc sluit. "En?", vraagt Romy en ze kijkt even kort in de spiegel.

"Ik ben naar hem toe gegaan en ik weet niet eens meer wat ik heb gezegd maar het heeft goed uitgepakt. We gaan daten en zien het wel", glimlach ik en voel Romy haar armen om me heen. "Oh ik ben zo blij voor je. Je verdient dit echt", glimlacht ze. Ze drukt een kus op mijn wang en samen lopen we naar het goede lokaal.

It all started in the bookshop (Nederlands)Where stories live. Discover now