50

307 7 0
                                    

Stella

"Goedemorgen", hoor ik Romy zeggen dus ik draai me om en geef haar een knuffel. "Goedemorgen", zeg ik draai me weer om naar mijn kluisje om mijn boeken te pakken.

"Hi", hoor ik en ik gooi mijn kluisje dicht. Vince glimlacht en komt bij ons staan. "Goede vakantie gehad?", vraagt Romy aan hem en samen lopen we naar het goede lokaal.

"Ja, en jullie?", vraagt Vince en hij kijkt me aan. "Jij zeker hé", knipoogt Romy naar mij. "Ja, je was naar Londen geweest zag ik op Instagram", zegt Vince tegen mij. We komen bij het lokaal aan en ik knik.

"Met Mason toch?", vraagt Vince en ik knik. Ik heb geen idee of Mason al heeft gezegd dat we samen zijn maar dat is aan hem. Vince geeft een ruk aan de deur van het lokaal en hij vliegt open.

"Het hoeft niet kapot. Ook goedemorgen Vince", lacht mijn docent die achter het bureau zit. "Goedemorgen meneer", zegt hij beleefd. Ik ga achterin het lokaal zitten en Vince en Romy nemen plaats voor mij.

"Hallo", hoor ik een bekende stem zeggen dus ik kijk op en zie Mason staan. Zijn ogen glinsteren en hij komt naast me zitten. Hij buigt naar me toe en drukt een kusje op mijn lippen.

"Zo hé, tortelduifjes", hoor ik iemand zeggen dus ik laat Mason los. Pete staat achter ons en hij grijnst. "Heel lief jongens", zegt Ruby die achter Pete aankomt. Ze geeft Pete een duw en hij neemt plaats en Ruby ploft naast hem neer.

"Goedemorgen dames en heren, ik hoop dat jullie allemaal een goede vakantie hebben gehad", zegt mijn docent en hij start de les.

Na de les loop ik naar mijn kluisje en ik verwissel mijn boeken voor de volgende lesuren. Ik voel twee handen om me heen en ik draai me om. Ik kijk in de mooie ogen van Mason en ik druk mijn lippen op die van hem. "Hallo", zegt hij en hij glimlacht. "Ik zocht je al", zei hij en laat me los. "Moest even mijn boeken verwisselen", zeg ik tegen hem. "Kom we gaan naar de kantine", zeg ik tegen hem en pak zijn hand vast om hem mee te nemen naar de kantine.

"Waar waren jullie?", grijnst Pete en ik neem plaats naast Mason. Ik wrijf zachtjes met mijn nagels over zijn rug en glimlach naar Romy die ons blij aan kijkt. "Naar mijn kluisje Pete, gewoon wat boeken verwisselen", zeg ik tegen hem en zijn blik gaat naar iets achter mij.

Ik volg zijn blik en kijk in de ogen van een meisje met donker haar. "Wie is dat?", vraag ik aan de rest en Mason draait zich om.

"Mijn ex", zucht Mason en hij draait met zijn ogen. "Ze kijkt niet blij Mase", voegt Ruby toe.

"Jammer dan, ik ben door gegaan met mijn leven. Zou Lieke ook eens moeten proberen", snauwt hij en hij staat op. Snel loopt hij de kantine uit.

"Moet ik nu achter hem aan gaan ofzo?", vraag ik aan de rest. "Kan, even met hem praten. Maar je kan hem ook even laten", zegt Vince en hij neemt een hap van zijn banaan.

Ik pak mijn tas en zeg mijn vrienden gedaag voordat ik de kantine uit loop.

It all started in the bookshop (Nederlands)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang