2.45

451 6 0
                                    

28 Maart 2013

Liam.

Er is alweer een maand voorbij sinds het vliegtuig ongeluk. In de vliegtuig zaten er 150 passagiers en twee piloten en 5 Stewardess. De meeste zijn omgekomen of liggen in het ziekenhuis.

De piloten en de Stewardess hebben het niet overleefd en 130 passagiers ook niet.

Twaalf mensen zijn na lichte verwondingen gezond verklaard. Ik, Danielle, Perrie, Paul, Louis, Zayn, Eleanor, Harry vallen onder de twaalf mensen die gezond zijn verklaard ook al hadden sommige lichte verwondingen. En de andere 4 mensen kennen we niet maar we hebben ze wel ontmoet. De crewleden hebben we het niet overleefd.

Er liggen 8 mensen te vechten voor hun leven. Elke dag zitten we huilend bij Niall en Blair die in een diepe coma liggen. De dokters zeggen dat er bij Blair nog een kans is dat ze wakker wordt.

Bij Niall ziet het er slecht uit.

Ik kijk naar Danielle en ik huilend val ik bij haar in de armen.

We kijken elkaar aan en weten wat er is. Blair wist dat ze zwanger was en wou het zo gauw mogelijk vertellen maar nu liggen beiden zo stil.

Haar ouders en broertje hebben we ook ontmoet. Het zijn best stille mensen, de vrienden van Blair zijn ook langsgekomen. Nialls vrienden en famielie zijn ook overgevlogen. Ze liggen in een aparte kamer van de rest. De kamer wordt streng bewaakt zodat er niet zomaar iemand in kan.

De tour hebben we tijdelijk stop gezet en we gaan daar later mee verder. Onze hoofd staat er nu niet naar.

Ik zit bij Blair. Ze beweegt onrustig, snel waarschuw ik de anderen.

Langzaam opent ze haar ogen. Ze kijkt om zich heen "Niall." Fluistert ze zo zachtjes dat ik het alleen hoor. Ik druk op een knopje voor de verplegers. Al snel komen er mensen aan rennen en worden we weggeduwd.

Het is bijna stil in de kamer. Je hoort alleen de monitor piepen en je hoort zachtjes mensen huilen.

Nerveus kijk ik om mij heen. Blair's familie komt naar binnen gestormd. Ik wenk de anderen en we besluiten even weg te gaan.

"Worden Blair en Niall nog wel wakker?" Fluistert Harry. Er rolt een traan over zijn wang.

En daar zitten we dan, te wachtten op nieuws.

Decision - One direction [ Afgelopen ]Where stories live. Discover now