2.29

530 6 0
                                    

31 December 2012

"Ik heb echt zin in vanavond", zeg ik tegen niemand in het bijzonder.

Vandaag zou ik oud en nieuw vieren samen met de jongens en de meiden. Iedereen heeft een taak om wat eten of drinken mee te nemen. Zayn en ik hebben gisteren nog boodschappen gedaan. Wat Niall heeft gemaakt, ligt er ook al.

Ik zie Perrie naar binnenlopen met wat eten. Ik kijk diep in haar ogen en ik besef dat ze erg veel op Imke lijkt. Tranen springen in mijn ogen en gauw kijk ik weg.

Iedereen is in huis. Demi zou oud en nieuw vieren bij haar vrienden. Danielle ziet dat ik afwezig ben en neemt mij mee naar de gang.

"Je mag Perrie niet, hè?"

Ik kijk haar aan.

"Ze doet mij denken aan iemand."

Met die woorden loop ik weg. Ik wil niet aan haar herinnerd worden deze avond. Ik wil genieten van oud en nieuw. We spelen de hele middag en avond spelletjes en we drinken en eten en we lachen. We kijken films. Het is één voor twaalf. Als het twaalf uur is horen we vuurwerk. Lachend leg ik mijn armen in Nialls nek.

"Gelukkig jaar lieverd.", zeg ik.

"Jij ook en dit wordt ons jaar.", glimlacht Niall.

Iedereen feliciteert elkaar en belt hun familie om ze ook te feliciteren. Met z'n allen gaan we naar buiten om het vuurwerk te bekijken en ook om vuurwerk af te steken.

1 Januari 2013

Met z'n alle lopen we door de straten. We komen aan bij ons appartement. Ieder stel gaat zijn eigen weg. Harry is nog single maar hij heeft zijn beste vriendin en ze hebben de hele avond en nacht lol gehad. Niall en ik vallen naar ons bedavontuurtje als een blok in slaap.

Not knowing what's going to happen.

Decision - One direction [ Afgelopen ]Where stories live. Discover now