2.26

570 6 0
                                    

23 December 2012

Sinds gisteren zijn we weer in London. Morgen gaan we de verjaardag vieren van Louis en dan vertrekken we 's avonds weer naar Nederland om kerst met mijn familie te vieren en daarna nog paar dagjes met mijn vrienden op stap te gaan. Ik had zin om even naar mijn familie en vrienden te gaan omdat ik ze daarna een tijd weer niet zal zien. Helaas gaat Niall niet mee, we hebben wel voor allebei een cadeau gekocht en elkaar gegeven. Voor Niall heb ik een schilderij gekocht. Voor de rest van de jongens heb ik ook wat gekocht en ook voor hun vriendinnen. Ook al ken ik ze niet. Voor Louis heb ik zelf twee cadeaus gekocht.

Ik lig nog steeds op mijn bed. Niall is in zijn eigen appartement en wat mis ik de warmte van hem zeg. Diep zuchtend pak ik wat kleren en loop ik naar de badkamer toe. In stilte kleed ik mij om en doe ik mijn haar goed. Beneden maak ik twee botenhammen met hagelslag klaar. De hagelslag heb ik in Nederland gekocht en meegenomen. De collega's op mijn oude werk keken verbaasd toen ze zagen dat ik allemaal hagelslag en meer dingen kocht. Ik zei toen zo van 'In Engeland hebben ze dit niet'. Daarna keken ze mij lachend aan. Met een bord en een beker melk loop ik naar de woonkamer toe. Ik kijk op de klok en zie ik dat het pas twaalf uur is.

Na het eten loop ik naar mijn laptop toe. Ik start hem op, plots krijg ik een idee voor mijn verhaal waar ik net aan begonnen ben. Het gaat over het redden van een zwerver. De zwerver maakt veel mee en er bloeit een liefde tussen twee zwervers. Ze hopen elke elke dag op geluk en dat geluk krijgen ze. Mijn idee voor het einde is dat ze lang en gelukkig leven. Kinderen en een dak boven hun hoofd hebben. Ze werken hard maar het lukt. Na een paar uur schrijven snak ik naar een sigaret. Ik loop naar het balkon toe. De deuren schuif ik open, de frisse lucht komt mij tegemoet. Het is regenachtig weer met de zon erbij. Sneeuw heb ik nog niet gezien.

Ik schrik als ik twee handen op mijn heupen voel. Schuin kijk ik achter mij, als ik zie dat het Niall is, draai ik mij om. Snel druk ik mijn sigaret uit. Allebei wankelend, lopen we naar binnen, we sluiten de gordijnen. We zakken door onze benen zodat we op de bank terecht komen. Niall gaat boven mij hangen. We zoenen en kussen elkaar. Met een ruk doe ik zijn shirt uit. Ik begin zijn borst te kussen. Met mijn handen ga ik naar zijn broek toe. Ondertussen doet hij mijn bovenkleding uit. Uitdagend hang ik boven hem. Niall doet mijn riem los en met mijn handen doe ik zijn broek naar beneden. Als ik Nialls broek uit wil doen hoor ik opeens een stem.

"Ieuw, doe dat in je kamer en niet op de bank."

Verschrikt doe ik mijn shirt voor mijn borsten en kijk ik achter mij. Vol schaamte kijk ik naar de jongens. Snel kleden we ons weer aan en gaan we braaf op de bank zitten. Lang hou ik het niet vol en ik begin hem te kussen. Al snel houden we op als de jongens ons boos aankijken.

"Sorry kan ik het goed maken als ik voor jullie kook?", Vraag ik als ik zie dat het al zes uur 's avonds is. Wat gaat de dag toch ook snel. Ze knikken. De avond verloopt soepel. Niall blijft bij mij slapen en al snel gaan we verder waar we vanmiddag gebleven waren. Genieten van elkaars lichaam.

Hij is geweldig. Mijn troost en steun en toeverlaat.

Decision - One direction [ Afgelopen ]Where stories live. Discover now