2.12

600 7 0
                                    

20 April 2012.

Lieve Blair,

Ik wil je zeggen dat ik er bewust voor heb gekozen om niet te zeggen dat ik ziek ben. Dat heb ik dus de laatste week tegen jouw gezegd. Niemand wist dat ik ziek was behalve een dokter, mijn ouders en ik zelf. Ik wou nog kunnen genieten van het leven en van de mensen om mij heen. Eigenlijk is het een domme reden maar het is gebeurd. Het spijt mij als ik je daarmee heb gekwetst.

Ik hou van je.

Zoals je nu weet, is dit mijn laatste week. Mijn lichaam kan niet meer vechten. Langzaam neem ik afscheid van familie, vrienden en de andere mensen om mij heen. Als laatste zal ik afscheid van jouw, mijn ouders en broertje nemen. Jij bent de allerbelangrijkste in mijn leven geweest. Je bent speciaal. Je maakt mensen aan het lachen. Ik kon met je praten.

Je was, bent en blijft mijn alles. Waar ik ook heen ga.

Weet je, alle mooie momenten onthoud ik voor altijd. Lieve meid, als ik er niet meer ben, wil je dan proberen verder te leven? Ik weet dat het moeilijk wordt, maar doe het voor mij. Ik wil je gelukkig zien. Ga je dromen achterna. Je wou altijd naar Engeland toe en daar wonen. Maak je dromen waar! Als ik nog een langer leven zou hebben, zou ik met je meegaan maar dat gaat niet. Word gelukkig in Engeland. Het is niet erg als je een nieuwe liefde krijgt, want het enigste wat ik wil, is dat je gelukkig wordt. Lieverd, ik hoop dat jij je hoofd omhoog haalt en zegt: 'ik kan het'. Ik hou van je en ik beloof dat ik je boven in de hemel over je zal waken. Pas goed op je zelf en op de mensen waarvan je houdt.

Liefs,

je liefhebbende vriendin,

Imke.

Decision - One direction [ Afgelopen ]Where stories live. Discover now