2.31

536 9 1
                                    

21 Januari 2013

Dagen gaan voorbij en ik heb veel werk te doen. Gelukkig heb ik nog wat tijd voor Niall. Hij zou vandaag op tour gaan met de jongens.

Een paar dagen geleden hebben de jongens aan de manager gevraagd of de meiden ook mee mogen en dat mag. Van mijn werk heb ik een soort van vrij gekregen.

Soms moet ik heen en weer reizen naar een plaatsje om een dier te helpen want dat is mijn taak vanaf nu. Ondertussen ga ik gezellige dingen met de meiden doen en ga ik schrijven aan een boek. Ik heb er zo zin in omdat ik al jaren een rondreis wil maken en landen bezoeken en dat kan nu. De meeste dingen betaal ik zelf omdat ik niet afhankelijk van Niall wilt zijn. We zijn nu al meer dan drie maanden bij elkaar. Er gaan roddels rond dat Niall een vriendin zou hebben en ik ben wel eens gespot met hem maar we hebben altijd gezegd dat we vrienden zijn. Wanneer Niall het bekend gaat maken, dat weet ik niet en dat kan mij niet veel schelen omdat ik met hem ben en niet met de rest.

"Blair ben je klaar met de koffers?"

"Ja.", roep ik terug.

Met de koffers loop ik naar beneden toe. Mijn gedachten gaan naar Imke. Hoe zou zij het nu hebben in de hemel? Ze stuurt mij, dat weet ik zeker. Simon staat voor de auto en ik zie de rest er al in zitten. Ik kijk om mij heen en met mijn gedachtes neem ik afscheid. We zitten in de auto onderweg naar de vliegtuig.

"Niall en Blair, wanneer gaan jullie je relatie bekend maken?", vraagt Simon.

Ik kijk Niall vragend aan.

"Wil je het bekend maken of wil je nog genieten zonder de pers?"

"Liefst geen pers.", zeg ik tegen Niall.

"Dan houden we het nog geheim.", lacht Niall en hij geeft mij een zoen.

"Jullie passen goed bij elkaar.", lacht Simon.

We komen bij het hotel aan. Paul verdeelt de kamers. Iedereen slaapt samen behalve Harry. Ik loop naar Harry toe en ik knuffel hem.

"Harry, Wat is er?"

"Ik vertel je het als ik er klaar voor ben, omdat ik weet hoe jij je er bij voelt. Maar ik weet niet hoe de rest er over denkt."

"Is goed, jongen."

Glimlachend geef ik hem een volgende knuffel. Moe van de reis gaan we allemaal naar onze kamer. Ik besluit mijn ouders even te bellen.

"Hey pa.", zeg ik als ik zijn stem hoor.

"Hoe is het?", vraagt hij.

Zo vertel ik alles wat er is gebeurd, nouja niet alles, maar de meeste dingen wel. In elk geval dingen die het daglicht mogen zien.

Met Niall in mijn armen val ik s'avonds in slaap.

Decision - One direction [ Afgelopen ]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu