2.40

454 5 0
                                    

19 Februari 2013

Er zijn al twee weken voorbij. En in de twee weken is er best veel gebeurd.

Sean en Niall hebben besloten om samen met mij een keer, als we in Ierland zijn, het te vertellen aan Leroy ouders en vrienden. Het zal lastig zijn om het te vertellen, maar ze willen het. Samen hebben ze een lijst gemaakt wie ze het gaan vertellen. En dat zijn er wel veel. Hoe ze het gaan doen, dat zien ze als Niall in Ierland is. Momenteel is Sean weer in Ierland en zijn we verder gereisd, momenteel onderweg in Engeland. We komen langs verschillende plaatsen en van elke plaats krijg ik veel inspiratie om verder aan mijn boek te schrijven. Niall heeft veel met de jongen en meiden over Leroy gepraat en ook met mij. Met Harry heb ik ook veel gepraat en vandaag gaat hij het tegen de rest vertellen. Ik heb gezegd dat als hij wil dat hij er nog mee kan wachten maar hij wil het nu. Hij zei dat hij dankzij mij een goede reden heeft om het te vertellen, maar ook dat er iemand in zijn leven is, maar wie wil hij niet vertellen. Ik zie Harry gespannen naar mij kijken. Bemoedigend knik naar Harry. Hij zucht hardop waardoor de anderen hem aankijken.

"Ik wil jullie iemand voorstellen."

Vragend kijken de jongens hem aan, gelijk weet ik hoe hij het wilt doen. Elke keer weer heeft hij gevraagd hoe hij het moet vertellen. Telkens zei ik dat het op hem manier moet, hoe hij het wil vertellen.

"Kom maar binnen.", roept Harry tegen de dichte deur waar blijkbaar een persoon achter staat. Er komt een jongen binnen gelopen met zwart haar en blond haar. Hij is redelijk groot. Hij glimlacht en gelijk zie ik Harry en de onbekende jonge verliefd naar elkaar kijken.

"Jongens, dit is Riley, mijn vriend."

"Wat!", hoor ik de jongens zeggen.

"Ik ben bi en ik heb een vriendje dat is dus Riley."

Glimlachend geeft hij een kus op zijn wang. Ik zie dat de jongens nadenken en algauw komen Danielle, Eleoner, Liam, Niall, Louis naar hun toe. Ze stellen zich voor en zeggen: "Ik ben blij voor jullie."

Glimlachend kijk ik ze aan.

"Jij wist het he?", roept Niall.

"Ja ik wist het, maar dat hij Riley heet, wist ik niet."

Vragend kijkt Harry naar Zayn en Perrie. Ik zie Perrie een bepaalde blik hebben, die mij niet bevalt, maar ik er wuif het voor mijzelf weg.

Zayn staat op en loopt naar Harry toe.

"Ik ben blij voor je echt waar."

Lachend geven de jongens elkaar een knuffel. Perrie zegt dat ze ook blij is maar aan alles merk ik dat ze het niet meent. Zo deed ze eigenlijk ook toen ik het vertelde en Niall. Ik kijk Niall aan en fluister in zijn oor.

"Denk je hetzelfde als ik?"

Even kijkt hij mij vragend aan, maar fluistert dan in mijn oor.

"Je hebt het over Perrie, zeker. Laat maar over haar."

Ik knik, de rest van de avond kletsten we veel en komen veel over Riley te weten.

Decision - One direction [ Afgelopen ]Where stories live. Discover now