2.20

580 5 0
                                    

5 December 2012

Lief dagboek,

Ik heb al een paar dagen niet geschreven en ik wil je nu even wat vertellen.

De dagen gaan verder. We werken veel. Het is bijna kerstmis en nog steeds heb ik niks gepland. Wel heb ik even vrij gevraagd. De liefde voor mijn werk is alleen maar groter geworden, het plezier ook. Met dieren werken is het fijnste wat er is. Je raakt zo verdiept in je werk dat je met de dieren kan communiceren. Je gaat ze beter begrijpen en zij gaan jou beter begrijpen. Ik werk standaard vier dagen per week en dan de hele dag. Soms is het vermoeiend maar ook weer leuk. Heel af en toe werk ik extra. Het werk is leuk en daarom doe ik het.

Momenteel liggen er alweer twee boeken op de toonbank. De verkoop gaat goed. Mensen lezen met liefde mijn boeken. Soms is er kritiek op mijn verhaal en soms kijk ik tips van anderen mensen. Ik moet zeggen, die tips en dekritiek gebruik ik voor mijn volgende boeken. Er liggen al weer een paar ideetjes voor een boek en momenteel werk ik ze uit. Met wat ik verdien aan de verkoop van de boeken, spaar ik en geef ik voor een deel aan goede doelen. Pas geleden heb ik geld gegeven aan mijn ouders, een bedankje voor alles wat ze voor mij hebben gedaan.

Helaas schrijf ik geen verhalen meer op die site waar ik altijd op schreef. Aan de ene kant vind ik het jammer, maar ergens ook weer niet. Meestal schrijf ik elke dag en soms hou ik een dagje pauze. De boeken worden in Nederland en Engeland uitgeven. De boeken waren in het Nederlands en ze zijn dus ook vertaald naar het Engels. Momenteel schrijf ik de boeken in het Engels maar ook af en toe in het Nederlands. Als ik wat heb geschreven voor mijn verhaal en ik twijfel eraan, laat ik het lezen aan Niall. Meestal geeft hij nutteloos advies, Hij leest nou eenmaal niet zoveel.

Interviews geef ik nooit. Ik heb het één keer gedaan maar verder hoeft het voor mij niet. Mijn relatie met Niall is nog niet bekend, ik ben er blij om. We willen ons eerst aan elkaars vrienden en familie voorstellen en pas later aan de Niall-fans. Wanneer dat zien we wel. Als de tijd rijp is, misschien. Mijn familie mis ik wel maar gelukkig bel ik ze en met mijn vrienden skype ik veel.

Ik ben dol gelukkig met Niall en ik ben blij dat Niall veel van Imke weet. Ik heb het nooit durven te vertellen, bang als ik was voor wat hij ervan zou vinden. Gelukkig vond hij het niet erg en hij accepteerde het. Ik en Imke hebben het nooit zomaar verteld dat wij samen waren omdat we bang waren wat ze van onze relatie vonden. Eigenlijk konden we het wel vertellen, want eigenlijk is het hun probleem als zij niet accepteren dat wij iets hebben gehad.

Lief dagboek ik moet zo weer verder met mijn schrijfwerk. En vanavond komt mijn liefje weer.

Liefs, Blair

Decision - One direction [ Afgelopen ]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon