🙊107🙊

222 17 11
                                    

Pohled Hobiho.?.

Ahoj kluci..  Musel jsem odjet..  Em..  Neřešte prosím proč, řeknu vám to až přijedu. Ne volejte, nepište a ani nijak jinak mě nekontaktujte. Stejně vám pravděpodobně neodepíšu a nic, přijedu asi ve stejný den jako kluci.. No.. Takže tak, zatím ahoj :D

~Hobi~

Dopsal jsem dopis a připevnil ho na lednici..  Snad si ho Jin všimne. Je sedm hodin ráno.. Popravdě se divím, že není vzhůru. Vzal jsem si kufry a otevřel dveře..  Bude mi to tu chybět.. Ale musím je opustit..  Nejdéle do dvou týdnů bych měl být tu, takže to bude snad dobré..

"Ahoj" Pozdravil jsem osobu kvůli které jsem opustil kluky.. "Ahooj! Ty jsi vážně přijel!" Křikl/a (😁)  "Ano přijel..  Nemůžu tě tu nechat v tomhle stavu" Zasmál jsem se o políbil ho/ji.
(Zatím vám nechci říkat kdo to je 😂 jen někteří vědí 😇)

"Jak se vůbec máš?" Zeptal jsem se a posadil se na židli. "Teď už dobře" Usmál/a se a koukl/a se mi do očí. "Jak dlouho tu budeš muset být?" Je v nemocnici..  Už od včerejška..  Proto jsem musel co nejdříve odtamtud za ní/m. "Podle toho jak to půjde..  A pak asi ještě 3 dny k tomu..  Zůstaneš tu potom už napořád?" "Nemůžu.. Musím se vrátit..  Kluci o tomhle ani neví" Zaklonil jsem se na židli a opřel jsem si hlavu rukama.

"Proč o tom ještě neví?  Říkal jsi mi že jim to povíš" "Jo já vím..  Není to tak lehké jak si myslíš..  Ví to jenom Tae..  Nebo Yoongi..  Já teď nevím..  Budu jim to vše říkat až se vrátím a zeptám se, jestli budeš moct bydlet tam.." "No..  Ale kluci neumí česky" "Já taky ne" Zasmál jsem se. "Ale přesto si rozumíme..  A víš proč?  Protože jsi nejlepší a ty korejsky umíš a proto tě tak miluji" Usmál jsme se dal jí/jemu pusu.

Pohled Taeho

Za dva dny odlétáme..  Hrozně rychle to uteklo a nikomu znás se nikam nechce..  "Kluci?  Co by jste podnikli než odjedeme?" Usmál se na ně Kookie. "Nerozmazluj je tak" Zasmál jsem se. "Já můžu, tebe už jsem si rozmazlil" Dal mi letmou pusu a usmál se. "Do akvaparku!" "Tam jsme byly před týdnem Bae!" Zasmál jsem se a všichni ostatní se mnou.

"Jdeme na pláž!" Skákali kluci a smáli se. "No, ale vy budete jen na pláži..  Žádná voda! Víte jak to dopadlo minule!" Smál se Kook a šel přede mnou. "Kookie..  Nech je ty můj ťuňto!" Dohnal jsem ho a omotal mu ruku kolem pasu. Najednou mi Cink mobil. Zase mi píše.. "Neodepíšeš?" Koukl se na mě nechápavě Kook. "Ne..  Proč?" Zasmál jsem se a koukl se najednou na mobil..  No jasně..  Věděl jsem to.

Máte 1 novou zprávu od uživatele user.

Proč sakra..  Proč já?! 

Nom..  Končím 😂😂 nevím co psát.  Jsem bezradná..  Má vůbec cenu psát dál?  Snažím se to hodně natahovat aby to hned neskončilo, ale už mi to nejde 😣

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora