∆°5°∆

2.3K 140 20
                                    

Nikdo nikde.. Hmm..  Divný..  Šel jsem zpátky dolů, a zamuchlal se k Taemu.
"Našel jsi to?" Zeptal se když jsem si k němu lehl. "Ne.. Kouknu se potom. Teď chci být s tebou" Řekl jsem a zamuchlal se k němu ještě víc.  Pootočil jsem hlavu k němu a tentokrát mu dal pusu na nos.  On se jen usmál. "Co mezi námi je?" Zeptal jsem se.  Viděl jsem, jak se zamyslel.

"Jsi můj boyfriend" Řekl narovinu. Dal jsem mu pusu a on polibek zase prohloubil. "Nechceš u nás přespat?" Zeptal jsem se když jsme se odtáhli. "Klidně" Řekl a zazubil se. Zase mi zabzučel mobil.

Neznámý číslo
Vidím tě!  Co tam s ním furt děláš!?  Vy jste spolu co?!  😡😡 můžu se stavit? 😁😁 bude sranda 😘😄

Maknae
Ee..  Nemůžeš.. A navíc kdo jsi?! A nemusí tě zajímat co s Taem mám!! On je to nejlepší..  A ty se do toho neser..  A ani nevím kdo jsi..

Když jsem to napsal, tak jsem se smutně koukl na Taeho, on se na mě nechápavě podíval. Ukázal jsem mu konverzaci a on se vyděsil. "Neboj jsi jenom můj, a já jsem jenom tvůj" Řekl jsem a dal mu pusu.  Začali jsme se líbat a on mi začal sundávat tričko. Hned mi ho sundal a já mu taky začal sundávat tričko, když jsem ho sundal koukal jsem na něj jak na ducha. Je tak krásnej. "Slintáš" Řekl a začal se smát. "Co?  Kde?" Utíral jsem si pusu. "Nikde ťunťo" Řekl a dal mi pusu. Někdo zaťukal na okno a já spadl z gauče, jak jsem se lekl. "Jakej kokot?" Řekl jsem a vstal ze země.  Vzal jsem si tričko a šel k oknu otevřel jsem ho a nikdo nikde "vy zasraní-" Než jsem to dořekl tak mě zezadu obejmul Tae "klid kookie" Řekl a dal mi pusu do vlasů.  Najednou někdo zazvonil. "Kurva už! Kdo to furt je?!" Řekl jsem naštvaně a šel ke dveřím, když jsem otevřel byl tam papírek.

Kookie koukni se na mobil :*

"Vylez! Nebuď srab a ukaž se!" Zařval jsem do ulice. Viděl jsem postavu schovanou za keřem. Pfff tak naivní. Řekl jsem si v hlavě a usmál se. Po chvíli ke mě došel Tae "Je za keřem, ale nevím kdo to je" Pošeptal jsem mu do ucha. Zakýval hlavou a šel k silnici. Já šel hned za ním, ale než jsem tam došel jsem skočil do toho keře. "Taak a teď zjistím kdo jsi" Řekl jsem a tahal ho z keře. "N-nee" Řekla ta osoba a vykroutila se mi z rukou, Tae se za ním rozeběhl. Ale bohužel byla ta osoba rychlejší. S Taem jsme šli dovnitř a sedli si na gauč, koukl jsem se na mobil, jak mi psal na tom papírku.

3 nepřečtené zprávy od neznámého čísla.

Dělá si srandu?! 

Neznámé číslo
Znáš mě 🙂 chodíme spolu do školy ale nikdy sis mě nevšímal 😔 ale já to teď napravím 😁

Neznáme číslo
Přestaň s tím Team ublíží ti!! Má tě jako hračku! Já jsem lepší než on 😘

Neznámé číslo
No ok..  Nedal sis říct..  Tak musím zakročit..  Čekej hned vám to překazím 😇😁

Maknae
Kdo jsi?  Úchyl?  A co po mě vůbec chceš?!  Tae není kokot, aby mi ublížil..  😒 tak přestaň psát sračky.. 

Neznámé číslo
Jsem tvoje noční můra 😘 a počkej, ty na Taeho změníš názor 😏

Maknae
Pochybuji, že změním názor 😁

Hned co jsem to napsal jsem se na něj podíval. Ukázal jsem mu zprávy a zeptal se jestli mě využívá... To co řekl si budu pamatovat do konce života.. 

Tak tady to ukončím a nechám vás v napětí co Tae Kookimu řekl 😄 vím, že to moc texting není, ale za chvíli už bude 😁 tak pp 😘😁

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now