👶100👶

393 31 26
                                    

Pohled Jungkooka

Seděli jsme s Taem a čekali na paní která nám změní život.
"Dobrý den vy jste manželé Kimovi?"
"Ano to jsme" Odpověděl jsem dřív než Tae,který už se chystal něco říct. "Dobře, tak pojďte se mnou" Mile se usmála a mi ji následovali. "Vědí o tom kluci?" Štouchl do mě Tae. "Ne, čekal jsme až o tom budeš vědět a budou s námi" "Budou?" Zděsil se a koukl na mě. "Ano Tae budou 'zasmál jsem se' budou 2 přece nebude 1 a sám..  A navíc máme dům dost velký" Žďuchl jsme ho a to už paní otevírala dveře kde byly. "Bože!  Ty jsou tak roztomilí!!" Vyjekl jsem a běžel za těma mrňousama. Tae se jen smál a ta paní se usmívala od ucha k uchu.

Po chvíli ke mě přišel Tae. "Tak?" Zeptal se a koukl se na mě.. "Já nevím Tae..  Kdo se ti nejvíce líbí a myslíš že by byly hodní?" Koukl jsme se na něj také. "To nevím, co třeba támhle ty" Ukázal na dva kluky kteří si tancovali. Nejspíše bratři nebo nejlepší kamarádi. "Do je Dae a Baekhyun.. Jsou vždy spolu..  Nikdy se moc nebavili s ostatními..  Vždy trávili čas spolu..  Buďto si zpívali nebo tancovali..  Také si většinou kreslí..  Jsou to moc hodní chlapci, ale určitě si buďto vemte oba..  Nebo ani jednoho...  Protože rozdělit je, je špatný nápad" Usmála se ta paní..  Ani nevím kde se tam vzala.. Měl jsme pocit že odešla. "Tak?" Ozval se najednou Tae. "Jo a ještě jsem zapomněla říct..  Dae..  Tomu je teď 6 let a Baekhyunovi 5. Nejsou to bratři..  Ale chovají se k sobě tak.."

Koukl jsem se na ty dva. Byly roztomilí.. "Tak jo Tae, je rozhodnuto" Vydal jsme se vstříc těm malým klukům. "Ahoj kluci" Usmál jsme a oni se na mě vesele podívali. "Dobrý den"
"Ty jsi Dae a ty jsi Baekhyun že?" Ukázal jsem vždy na nějakého z nich. Přikývli.. "A co by jste říkali na nový domov?" Oba se na mě šťastně podívali..  A pak de podívali na sebe a zrak jim sklesl. "A budeme spolu?" Zamumlal Dae a bylo vidět že je mu smutno. "Ano, nerozdělíme vás nebojte budete spolu už pořád když s námi teď půjdete" Usmál se na ně Tae který se tam najednou zjevil. Oba dva se na sebe podívali a obejmuli se, poté se rozeběhli ke mě a také mě obejmuli. "Tak pojďte..  Domluvíme to a už dnes půjdete s námi do něčeho domu" Usmál jsem se a oni hupskali přede mnou a Tae. "Myslím, že ty budeš ten oblíbenější u jich" Zasmál se Tae a já se na něj nechápavě podíval. "Neboj podle mě nás budou mít oba dva stehně rádi" Usmál jsme se a poté Taeho políbil.

Došli jsme konečně i z nákupu domů..  Doma už jsme to plánoval dlouho..  Takže jsem zařídil pokoj budou mít zatím společný když jsou tak malý a roztomilí.

Dae 😄😇

Dae 😄😇

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Bae..  😄😇

  😄😇

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.
Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz