🐇🐰17🐰🐇

1K 64 3
                                    

Pohled Taeho

Byl tam Yoongi se srdíčkem který mělo v sobě srdíčkové čokoládky. A měl i růže.. Nee.. Proč mi to dělá?.. "Yoon-" Ani jsem to nestihl doříct a nalepil se mi na rty. "Miluju tě Tae" Řekl a obejmul mě "Děláš mi to ještě horší.. " Řekl jsem a koukl do země.. "Ale Kook si na tebe nejspíš nevzpomene.. A možná může tvrdit že je na holky.. Takového kámoše jsem měl taky.." Řekl a mě se zatajil dech.. Bože.. Co? Nee.. To ne..
"Tohle neříkej.. " Řekl jsem mu a nevím proč, ale chtěl jsem ho obejmout.. Obětí mi opětoval. "Budu muset jít.." Řekl jsem. "Proč?" Řekl a smutně se na mě koukl. "Jdu za Kookiem a čeká na mě Hobi.." Pomalu jsem odcházel.. "Pusu na rozloučenou? A máš tady tu bonboniéru a kytky" Ach bože.. Došel jsem k němu vzal si to a dal mu pusu. Polibek prohloubil a já konečně mohl jít.. "Ahoj" Řekl jsem a odcházel "ahoj" Řekl a myslím že brečel, ale teď to řešit nebudu..

----------------------

Došel jsem na místo kde jsme se měli s Hobim sejít. Nebyl tam jsem tu brzo.. Sakra.. Sedl jsem si na lavičku.. A čekal. Po asi 5 minutách konečně přišel. "No konečně" Řekl jsem a postavil se. Jen se zasmál a koukám že tu kytici a bonboniéru neřešil.. Divný.. "Od koho máš ty věci? Nemáš to pro Kooka že ne?" Řekl po chvíli ticha a koukl se na mě.. "Ne nemám.. Mám to od Yoongiho.." Řekl jsem s nezájmem.. "On se k tobě chová tak hezky a ty k němu takhle.. To není hezký Tae.." Řekl a koukal se do země.. Sakra... "Ja vím.. Ale já za to nemůžu.. Chci Kooka.. Je.. Je.. " Odmlčel jsem se.. "Co je?" "Miluju ho" Řekl jsem a začali mi téct slzy.. "Co?!" Řekl a koukl se na mě stylem 'je můj! Nesahat!' "No jo..  Já vím, že ho taky miluješ a určitě se pokusíš ho získat ale.." Řekl jsem a teď už se vážně neudržel a začal brečet. "Jestli ho vážně tak miluješ tak dobře, nechám ho tobě..  On mě stejně chtít nebude.." Řekl smutně..  "Promiň Hobi" Řekl jsem a konečně se rozešel směr nemocnice..  "Nevadí" Řekl po chvíli ticha.  Zastavil jsem se a on po chvíli taky. Obejmul jsem ho. Obětí mi opětoval a šli jsme dál. Povídali jsme si a konečně se i smáli.

Došli jsme do nemocnice a ani neřekli že tu jsme, hned jsme šli za Kookem..
Otevřeli jsme dveře a Kook byl..

Pohled Yoongiho

Když Tae odcházel tak jsem začal brečet. Nevím proč..  To co řekl..  Šel jsem pomalu na náměstí a uviděl jsem tam partu těch nových kluků. Otřel jsem si slzy a šel pryč. "Yoongi!" Zařval Jin..  Wow pamatuje si mě..  Wow.. 
S odporem jsem se otočil. "Čau!" Zařval zase Jin. Jen jsem mu zamával a chtěl odejít..  Nemám čas a ani náladu..  Zítra půjdu navštívit Kooka a zjistím co na něm vidí..  "Čekej!" Zařval když jsem pomalu odcházel..  Opět jsem se otočil a čekal až ke mě dojdou.

Konec 😁😁 zase vás s tím Kookem napínám co?  😁😂 já vím jsem hrozná máte právo mě zabít 🔪😁😂 tak zase u další kapitoly 😘😇 a díky za vše jste úžasní 😘😘😇

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now