🔱✝🐔18🐔✝🔱

1K 70 6
                                    

Po chvíli ke mě došli. Nenávidím čekání..  "Čau Yoongi" Řekl Namjoon. "Čau, divím se že si na mě pamatujete" "No..  Jako jediný si se tam s námi bavil.." Řekl, myslím že Jimin? Je hezkej abych řekl pravdu..  Máš ještě Taeho... Tak nekoukej po jinejch!  Jen jsem pokrčil rameny a chtěl zase jít. "Kam máš vůbec namířeno?" Řekl Jin. "Domů" Řekl jsem a pokračoval v chůzi. Přišel ke mě Jimin a koukl se mi do očí, tím mě samozřejmě zastavil.

"Ty jsi brečel?" Sakra..  Jak to poznal?!  "Ne" Řekl jsem chladně. "Hele Yoongi,  Jimin to pozná" Řekl Namjoon a poplácal mě po rameni. A sakra..  "No jo. Přiznávám možná jsem brečel, no a co?  Každej brečí... " Řekl jsem a otočil se k Jiminovi zády. Je tak zatraceně sexy..  Bože proč?..  "Tak jdeme k Yoongimu!" Řekl Jin. Počkat?  Co?!  "Joo" Řekl oba dva náraz..  Ach bože.. 

Došli jsme před můj 'barák' s rodičema už nebydlím..  Přeci jen, je mi 25 za chvíli 26 ale co už..  "Tady bydlíš?" Zeptal se s údivem Jimin. "Jo" Řekl jsem a odemkl dveře. "Wow" Řekli všichni, když vešli dovnitř. "To je snad zámek.." Řekl zase Jimin. "Něco na ten způsob" Řekl jsem a podrbal jsem se na zátylku. "Ty vole..  A to tady bydlíš sám?!" Zeptal se Namjoon.  "Jop, dáte si něco k jídlu?" Zeptal jsem se jich. "Něco bych si dal." Řekl Jin a potom i Jimin. Ok..  Zatleskal jsem a přišel sluha. "Takže, prosím jídlo pro 4." "A jaký to bude pane?" Řekl a poklonil se. "To je jedno. Něco dobrého" Řekl jsem mu a pak odešel, kluci se na nás jen s otevřenou pusou dívali. "Ty jsi milionář?" Zeptal se Jimin a zasmál se. "Já ne, moji rodiče." Řekl jsem a pokrčil rameny. Šel jsem směr jídelna a kluci šli za mnou.  "Sedněte si kam chcete." Řekl jsem a ukázal na stůl kde bylo 7 židlí.  (Náhoda? 😁😂) Namjoon si sedl na kraj vlevo. Jimin naproti němu, Jin vedle Namjoona a já si sedl vedle Jimina. Omg..  Jak mlaskal. On je celej dokonalej..  Možná lepší než Tae..  A ta jeho prdelka hmm.. (wt? co to píšu?)

Pohled Taeho

Vešli jsme do pokoje a tam byl překvapivě Kook ale byl vzhůru. Nějak brzo..  Bojím se že si mě nepamatuje..  "Hobii!!" Zakřičel Kook a chtěl se postavit ale nešlo mu to.  "Lež, musíš odpočívat.." Řekl Hobi a šel k němu. "A kdo je tamto?" Ukázal na mě. Nevzpomněl si...  Sklopil jsem hlavu..  "Jsem Tae.." Řekl jsem a šel k němu. "A mi se známe?" Zeptal se..  "Jo znali jsme se.. Jsem tvůj kluk.." Řekl jsem a šel k Hobimu..  On mě poplácal po rameni. "Vzpomene si" Zašeptal mi do ucha. "Můj kluk?! Já nejsem gay!" Řekl s vystrašeným výrazem. To už jsem se neudržel a začali mi téct slzy. "Ee..  Řekl jsem něco špatně?  Já vážně nejsem gay.. Asi sis mě s někým spletl.. A navíc si vůbec nepamatuju co je za rok..  Je rok 2015?" Řekl a mě se zaznělo před očima..  On si nepamatuje co se stalo od roku 2015?!  To jsme se vážně neznali..  "Je rok 2018, a byl jsi gay..  Nikdy si neměl holku..  Nebo jsi mi to jednou aspoň říkal.. A nespletl.." Řekl jsem sklesle..  "Hobi..  Potvrď mu že jsme se znali prosím.." Řekl jsem a podlomila se mi kolena.. Klečel jsem zase u jeho postele a brečel..  "Kooku, ukážu ti jednu fotku.." Řekl Hobi. 

To si fotil ty, a ani nevím proč Kookie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

To si fotil ty, a ani nevím proč Kookie..  Chtěl si nás vidět jak spolu vypadáme..  Co se ti to stalo?..  "To není možný.." Slyšel jsem Kooka..  Vím jakou fotku mu ukázal..  Jinou nikdy nefotil..  "Je.." Řekl Hobi..  Když to dořekl jsem se postavil. "Měl bych jít.." Řekl jsem a rozeběhl se ven.. 

Konec 😄😄 díky za vše a u další kapitoly 😁 tentokrát se nebudu rozepisovat na hodinu 😆😂

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now