💀😈68😈💀

468 29 3
                                    

"Zico?" A sakra.. Je pozdě.. "Hmm?" Zvedl hlavu na Kooka a hned jak ho viděl se postavil na nohy. Koukl se na mě.. "Tae?" Špitl a sklonil hlavu k zemi. "Eh..  Tak tohle jsme tady potřebovali...  Kookie jdeme pryč" Zašeptal jsem mu do ucha a pomalu odcházel. "Nikam nejdeme Tae.." Sykl. "Takže!  Ty si dáš odstup!  Víš proč jsem se s tebou přestal bavit že?" Zavrčel na něj Kookie, že i já jsem z něj měl husinu. Koukl jsem se na Zica, ten jen přikývl a spadla mu kapka slzy na zem. "Kookie klid ano?" Chytl jsem ho za ramena. "Nesahej na mě!  A nech mě si to s ním vyříkat!" Zavrčel i na mě. "Dobře..  Seru ti na to..  Buď si tady sám, nazdar!" Sykl jsem a odcházel pryč.

Pohled Jungkooka

"Tae?" Špitl jsem a otočil se na něj. Vážně mi tohle udělal?  "Tae?!" Vykřikl najednou z ničeho nic Zico a postavil se. "Nechte mě bejt" Sykl znova a šel dál..  Možná i přidal na rychlosti..  "Ty jseš vážně úplně blbej!" Vykřikl jsem a pomalu šel k němu. ''Co jsem udělal?" Zašeptal a couval. "Ty svině!  Jak si mohl?!  Chtěl si se mi pomstít nebo co?! Jestli sis myslel, že se s tebou budu zase bavit tak ne!  Jsi velice na omylu!  Nebavím se s někým kdo pašuje drogy něco podobného rozumíš?!" Zrychlil jsem kroky a chytil ho pod krkem. "To že jsem se spolu bavili až do teď!  To nic není!  Nevím co si o sobě doprdele myslíš!  Taeho mech na pokoji!  A jestli si ho jen využil kvůli tomu, aby jsi se dostal ke mě tak si to udělal marně!" Křikl jsem na něj a pustil ho... "Nevěděl jsem *Fňuk* že jsi takovej drsňák..  A tak nějak si to uhodl.. Chtěl jsem se dostat k tobě, ale nevěděl jsem jak tak jsem toho *Fňuk* trošku využil" "Děláš si že mě prdel?!" Sykl jsem na něj a znovu ho chytl pod krkem. "Tohle si posral...  Myslel jsme, že nejsi svině Zico..  A už vůbec ne, že budeš pašovat drogy!  To, co se s tebe stalo je hnusný!  Jseš bastard! Už nikdy mi nechoď na oči!" Zavrčel jsem a hodil s ním na zem..  "Už mě nech bejt, nejsem hej ani počkej" Řekl jsem a odcházel pryč.. 

----------------
"Je tady Tae?" Koukl jsem se nyní kluky kteří seděli na gauči u televize. "Jo, je nahoře, ale nechce nám říct co mu je..  Když přišel tak brečel a pak si tam zalezl. Nikomu nechce otevřít. Měl by jsi si s ním promluvit." Řekl Joon a hlavou pohodil ke schodům. (Všichni doufám víme jak jsem to myslela 😂)

Vyšel jsme k našemu pokoji a zaklepal. "Vypadněte!" "Tae..  To jsem já" Špitl jsem a čekal jestli otevře. Dveře se pomalu začali otevírat a v nich stál ubrečenej Tae. "Kookie?" Koukl se na mě smutně a hned mě obejmul. "Tae..  Promiň..  Musel jsem si něco vyřídit" "Já ho nechci vidět..  Slyšel jsem kousek vašeho rozhovoru..  Je to největší debil na zemi.." Brečel ještě víc a stáhl mě do pokoje a poté zamkl.

Rip Zico 😂😂

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Kde žijí příběhy. Začni objevovat