$|7|$

2.1K 116 7
                                    

Probudil jsem se v Taeho obětí snažil jsem se se vykroutit ale marně... Je moc silný "Tae" Zasyčel jsem. Jen mě pustil a otočil se. Šel jsem si udělat snídani, když jsem dodělal vajíčka se slaninou šel jsem probudit toho spáče. "Tae" Řekl jsem, než jsem vešel dovnitř. "Vajíčka a slanina!!!" Rozrazil dveře a začal tam lítat jak dítě. Samozřejmě mě porazil, takže jsem se válel na zemi a smál se. "Ježiši promiň králíčku" Řekl a postavil mě. "V pohodě hlavně, že jsi vzhůru" Začal sem se smát a Tae taky.  Po chvíli jsem beze slov odešel, dodělat ty vajíčka přeci jenom..  Mám je furt na pánvi.. 

Došel jsem k plotně a chtěl dát vajíčka na talíř, ale ten blbec mě obejmul a já myslel že umřu, jak jsem se lekl. "Snad si se nelekl svého přítele" Zasmál se a já se na něj otočil s talířem. "Tady máš ty vajíčka" Dal jsem mu ho, a dal mu pusu na nos. "Hele Kookie" Řekl když si sedl. Vzal jsem si talíř a nejistě si sedl k němu. "Povídej" Pobídl jsem ho, aby začal. "Budu muset jít, ani jsem jim neřekl že tu přespím" Sklopil hlavu. "No to nevadí stejně musím uklidit a pak přijedou rodiče, můžeme si psát a v pondělí se uvidíme" Usmál jsem se "až v pondělí?" Zasmutněl "jop, máma se mnou bude chtít trávit čas a táta bude koukat na hokej, a nebo víš co?!" Ušklíbl jsem se na něj, a on trošku znervózněl. "Představím tě mamce půjdeme společně ven ty, já a mamka" Zazubil jsem se na něj, ale když jsem viděl ten výraz musel jsem se zasmát. "Čemu se směješ? Já tě taky budu muset představit rodičům" Řekl a mě sklesl výraz.

"Ok dneska se sejdeme v parku, ty mě představíš rodičům, a pak v neděli ti napíšu a představím tě já rodičům, platí?" Zasmál jsem se. "Platí" Řekl a vstal. "Tak já už půjdu Kookie, pak se domluvíme v kolik se sejdeme" "Ok" Vstal jsem a šel mu dát pusu na rozloučenou, neváhal a hned polibek prohloubil. "Ahoj Tae" "Ahoj Kookie, miluji tě" "Já tebe taky" Řekl jsem když už mizel v dálce. Ještě mi zamával a já jemu taky, pak už jsem zalezl zpět do domu. Začal jsem uklízet ten bordel všude, a pak se budu muset převléknout do riflí a košile aby mamka nenadávala.

~~~~~~~~po asi 3 hodinách~~~~~~~~

Konečně jsem uklidil už se jen převléct a mužů na ně čekat. Hned jak jsem se převlékl, tak už tu byly. Super nebudu muset čekat... Seběhl jsem schody a vrhl se mamce kolem krku. "Ahoj mami!" Pustil jsem ji a šel obejmout taťku "ahoj tati!" "Ahoj  Kookie, rádi tě zase vidíme" Řekli sborově. "Připravil jsem vám i oběd" "A copak dobrého?" Zeptala se mamka a zatahala mě za tvář. "Ramen" Usmál jsem se.  "Ty to umíš uvařit?" Divil se taťka. "Jo,  co je na tom?" Zasmál jsem se a hnal je do kuchyně. "Kookie mi si půjdeme nejdřív odložit kufry" Zasmála se mamka "tak dobře, ale za chvíli ať jste tady" Jen zakývali a šli do jejich pokoje. Dodělal jsem ramen 🍜 a dal to na stůl. "Už jsme tu" Řekli a sedly si ke stolu. "Dobrou huť" Řekli jsme si a pustili se do jídla. "Mami?" "Ano?" Zaváhal jsem co ji mám říct první..  Jestli jsem gay, a nebo, jestli sem může jít Tae..  "Víš mami a tati..  Chtěl jsem vám něco říct.. "

Konec 😁😁 zase opět vás budu napínat 😂 jsem svině?..   já vím že jo 😁

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now