🐙89🐙

312 26 26
                                    

Pohled Jungkooka

"Tae..  Tak vylez už~" "Ne..  Mě se tu líbí" Zasmál se.. Můj..  Milý Tae.. 
"Vylez ti říkám!  Nebo jdu na večeři sám!" Zasmál jsme se na oplátku. "Dobře..  Dobře..  Už lezu..  Jen mě nech být ještě chvíli ve vodě prosím~"
"No dobře..  Máš 5 minut.."

"To je Jungkook!" Co?!  Kde?!  Rozhlížel jsem se.. Ne.. Už vím od kud ten zvuk je.. Zamával jsem rukou a přišel ke mě nás bodigárd..
"Zařiďte prosím..  Aby se k nám nepřibližovali.. Děkuji vám předem"
"O můj bože!  Jungookie!" Neohlížel jsem se protože je k nám nepustí..
"Tae dělej~ tebe si ještě nevšimli a já v tom nechci být sám!" Vykřikl jsem na něj a on konečně vylézal z vody.
"O můj bože!  To je Tae!" Křičeli ty fanynky..  Oni nám nedají pokoj ani tady.. "Kde jsou ostatní?!" Zakřičela znova..  Snažila se dostat přes bodigárda, ale nějak ji to nevyšlo..

"Pojď na to večeři" Řekl jsme chytl ho za ruku a táhl ho k nedaleké hospodě.. Za námi šel jeden bodigárd..  A vedle nás 2.. Na každé straně 1.. Je super že jsme slavní, ale abych řekl pravdu..  Občas vám to leze na nervy.

Po jídle jsem šel do stanu, Tae ještě v klidu jedl večeři..  Ano nechal jsem ho tam, protože mě bolí extrémně hlava z toho, jak tam furt pokřikovali.. Mohly by nás nechat na pokoji.. Takhle si ani naši bodigárdi neodpočinou..  Aby nás náhodou neobraly o věci..  Šílení na to jsou dost. Zasmál jsem se svým myšlenkám a lehl si do stanu.. Co asi dělají kluci..

Pohled Jimina

"Yoongi! Počkej na mě!" Křikl jsem když jsem ho viděl v polovině cesty..  Nejspíš mě ignoroval a šel dál..  Zabouchl mi přímo před nosem dveře, a než jsem se vzpamatoval tak se za mnou objevil Jin.. "Yoongi! Tak pojď něco dělat!  Já nevím co by té bavilo!" "Jo Yoongi!  Neblbni!" Zakřičel vedle mě Jin..  Neslyšel..  Nebo ignoroval..  Když jsem chtěl otevřít, bylo zamčeno.. Oh Yoongi.. Kdyby tady byl Tae nebo Kookie nenudily by jsme se..  Vsadím se že by to řekl..  Nemyslí na nic jiného než jen na ty dva..  Podle mě si s nima nejspíše píše nebo něco..  On nám říká něco o změnách, ale sám by měl trošku ubrat zase..

"Pojď..  Nemá to cenu.. Neotevře, znám ho na to moc dobře" Prokroutil jsem očima a šel dolů za Joonem. "Yoongi nám říká, že by jsme se měli změnit..  Heh.." Mumlal jsem si pro sebe..  Je to zbytečné..  S ním není řeč..

Pohled Yoongiho

Kluci si ze mě dělají srandu..  A ty dole nemají žádné plány..  Agr..  Já se nudím!  Kolik je?  Půl 2?  Teprv?  To jako vážně? Dobře..  Ve zlatnictví zavírají.. Em..  Asi ve 4.. Dneska hodlám Jimina požádat o ruku..  Nebo zítra podle toho jak to vyjde..  Tajil jsem to, ale přemýšlel nad tím hodně dlouho..  Vážně hodně..  A dneska jsem se rozhodl..  Požádám ho o ruku.. Ať je to dnes, nebo zítra je to jedno, protože ho miluju a chci ho mít po svém boku do konce života..  A svůj plán nezměním..

Yoongi chce požádat Jimin o ruku! 😯 ale..  Možná jim to nevyjde 😈😅
A rozhodla jsem se i přes to, že všichni chcete happy..  Že tady bude sad end..  A v pokračování to bude happy, protože jsem si konečně domyslela jak bude vypadat pokračování..  A máte se na co těšit 😄😇

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now