☸︵‿︵☪14☪︵‿︵☸

1.3K 77 1
                                    

"Ale já toho kluka nemiluji.. Já ani nevím proč sem s ním byl.. Akorát jsem si pokazil vztah s Kookem.." Řekl a pak už odcházel šel jsem za ním. "Neboj, vysvětlíš mu to a snad to bude v pohodě.." Řekl jsem a dal mu ruku okolo ramen. " Snad.. Doufám že si na mě bude pamatovat.." Řekl smutně a do očí se mu začali hnát slzy.. "Nebreč, určitě si vzpomene" Řekl jsem taky smutně, když někoho vidím brečet tak nevím proč ale chce se mi taky brečet..

Vyšli jsme ven z nemocnice a šli směr domů. "Když se stalo to a tím Kookiem.. Nechtěl by jsi u nás přespat?" Zeptal jsem se.. Nechci aby udělal nějakou blbost.. "Vlastně proč ne.. " Řekl furt smutně.. Je mi ho líto.. Došli jsme k němu domů, vzal si pár věcí a mohli jsme jít. "Rodičů se ptát nemusíš?" "Ee ne? Bydlím sám" Řekl a já se na něj koukl stylem 'to vážně?" Sice bydlím taky sám ale.. No.. On a bydlet sám? Ještě že jsem mu nabídl aby u mě přespal.. "Vždyť taky bydlíš sám ne?" Zeptal se mě po chvíli. "Jop" Řekl jsem a trošku se usmál. "No vidíš, tak proč se divíš?" Řekl a a taky se pousmál. "No jo ale mě je 24" "Mě 23 takže.. " Řekl a zasmál se. Konečně se směje.. "Tak jdeme, máš věci i do školy?" "Do školy? Zítra nejdu do školy.. Jdu do nemocnice.." "Nee.. Půjdeš hezky do školy.." "Ale-" "Žádné ale.. Kookie se nevzbudí hned, půjdeme tam po škole dobře?" Chytl jsem ho za ramena. A čekal na odpověď. "No dobře.." Řekl nakonec a sklopil hlavu. "No a teď už jsi jdi pro tašku a půjdeme" "No dobře" Připadám si jako jeho máma.. Ale zítra mají přijít nový studenti do školy jsem hrozně zvědavý kdo to je, a navíc se spojej naše třídy takže, já budu mít na týden třídu s Taem.. Super aspoň na něj dohlédnu aby nedělal kraviny.

"Tak můžeme jít" Došel po chvíli Tae. "Zapoměl jsem ti říct že máme teď mi dva spojený třídy" "Neee! To ne!" "Proč?" "Je u vás Yoongi že?" "Ee jo.. Třídní frajírek, proč se ptáš?" "Jen tak" Řekl a zrychlil tempo. "Kam tak pospícháš?" Otočil se na mě.  "K tobě?" "Máme dost času" Řekl jsem a usmál jsem se na něj, ťukl jsem ho do nosu a čekal na jeho reakci. "Já vím, ale potřebuji napsat mamce.." Lže..  "Vážně mamce?" Koukl jsem na něj trošku nevěřícně. "Jop" Byl nervózní..

Pohled Taeho

Musím napsat Yoongimu jen to nemůžu říct Hobimu..  Sakra..  "Vážně mamce?" Zeptal se. "Jop" Řekl jsem hodně nervózně...  To pozná..  "Já poznám když někdo lže..." Řekl já se zarazil. "No ok.. Musím napsat kámošovi.." Řekl jsem a snažil se nebýt nervózní. Snad to tak i vypadalo. "No ok tak už pojď" Řekl a chytl mě okolo ramen a táhl mě pryč.  Došli jsme k němu a hned jsem mu napsal.

Tae❤❤
Yoongi proč si ho tam pozval?!

Yoongi❤😎
Koho?  A kam?

Tae❤❤
Nedělej že nevíš..  Kooka..  A do parku..  Říkal jsem ti ať mu nic neříkáš..

Yoongi ❤😎
On to chtěl..  Říkal jsem mu že tam nemusí hodit..

Tae❤❤
Viděl jsem váš chat... 

Konec 😂😇 další kapitola jej 😂😅 příští díl bude asi jen o tom že si budou mezi s sebou psát..  😂 a co myslíte že bude s Kookiem?  😁 no nic to se dozvíte až trošku dýl.  U další kapitoly zatím pa 😘😭 a díky moc za vše ❤ jste super ❤😢😍

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now