🎊🎉🎈25🎈🎉🎊

1K 57 2
                                    

Vzbudil jsem se asi okolo 10 odpoledne.. Jak jsem mohl usnout vážně netuším..  Ale jedno vím jistě všichni jsou ve škole takže si s nima nemůžu psát..  Napil jsem se a vzal si rohlík kterej mi tam nejspíš přinesly. Zalehl jsem do postele a zapl telku.

Pohled Taeho

Couval jsem dokud jsem nenarazil do zdi. Koukal jsem na Yoongiho a můj pohled říkal jediný 'help me!' Hobi ke mě přišel a vzal si mě na záda. "Pust mě!" Bouchal jsem ho do zad ale marně. Došli jsme do Yoongiho koupelny a Hobi nepouštěl vanu ledovou vodou. "Nee!  To ne!" "Ale ano milí Tae" Ďábelsky se zasmál, bože proč já? "Hobi prosím..  Nedělej to byla to jenom malá sklenička" Řekl jsem a smutně se na něj koukl i když mě neviděl. "Ne ne ne..  Byl to půllitr ledový vody Tae..  Za to půjdeš pí vany plný ledový vody." Zasmál se a Yoongi na nás jen koukal propaloval jsem ho pohledem. "Hele Hobi" Řekl najednou Yoongi. "No?" Odfrkl si a otočil se na něj. "Nechceš Taeho už pustit?" Řekl a stál opřenej o futra dveří se skříženýma klukama na prsou. "Emm ne?" Řekl Hobi a šel blíž k Yoongimu. A jelikož si Yoongi myslel že mu chce něco říct tak stal na místě. Během chvilky vysel vedle mě. "To se ti povedlo no" Zasmál jsem se a Hobi už šel k vaně. Sice pomalu ale šel. A ani se mu nedivím musíme být těžký.

"Takže kdo první?" "Tae!" "Yoongi!" Zařval jsem stejně jako on. "Tak oba na ráz" Zasmál se a mi už ležely ve vaně. "No to si děláš?!" Zařval Yoongi a vybíhal z vany. Hobi se jen smál a běžel pryč. Jenže si nevšiml že Yoongi zamkl takže se daleko nedostal. Po chvíli už ležel Hobi ve vaně a mi s Yoongim jsme byly zabalený v ručníku. "Tak co?  Teplo?" Zeptal jsem se ho. "Víš že tě za chvíli asi zabiju?" Řekl a usmál se. "Upsík" Začal jsem vybíhat z koupelny jak raketa. Doběhl jsem ani nevím kam. Zamkl jsem se a rozhlédl se.  Wow.. Takže Yoongi rád sadomaso?

Pohled Hobiho

Hned jak jsem ho začal vraždit pohledem někam zdrhl. Já a Yoongi jsme se začali smát. Po chvíli jsem konečně vylezl z vany. Nevím proč jsem tam byl tak dlouho ale co už..  Došel jsem do 'svého pokoje' a převlékl se. Lehl jsem si zase do postele a koukl na mobil. Psal mi Kook hned jsem mu odepsal a vstal. Ano..  Zase jsem vstal. Došel jsem do kuchyně a udělal si snídani. A vlastně byl normální nudnej den..  Takže tak.

Druhej den rána jsem se vzbudil kvůli Taemu v 6 hodin abych stihl jeho turnaj. Ano..  Půjdu tam místo školy, včera jsem si to domluvil s učitelema.

"Tak pojď už Hobi!" Zařval na mě že zdola Tae. "Jo už jdu.." Neochotně jsem se zvedl a odcházel dolů. "Tak pojď bože" Začal mě táhnout do auta. Na turnaji se nic moc nedělo jen Tae vyfotil fotku:

 Na turnaji se nic moc nedělo jen Tae vyfotil fotku:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nebo takhle..  Já vyfotil fotku. Po asi 6 hodinách mělo bejt vyhlášení. Tae nečekaně vyhrál. Věřil jsem mu ale bylo to jasný..  Když jsem viděl běhat a skákat jeho protivníky bylo vidět že vyhraje. "Takže oslava?" Zeptal jsem se když ke mě přiběhl a obejmul mě i s pohárem v ruce. "Jasný!" Zařval radostně a volal Yoongimu aby vše přichystal. Došli jsme k Yoongimu a nemohli jsme uvěřit svým očím. Na stole hromada alkoholu, puštěná hudba, popcorn a celkově jídlo, na zemi flaška a papírky kde kdo sedí...  Sakra flaška..  "Tak blahopřejeme Tae!!" Zařvali všichni najednou. "Dě-ďek-ďekuju" Zakoktal se až mi ho bylo kapku líto. Nevím ani proč..  "Jde se pít!" Zařval Namjoon. Ach bože..  Sedli jsme si k nim do kroužku a začala nekonečná noc. První to padlo na Taeho a jemu dává úkol Namjoon. Ano hrajeme jenom na úkoly. "Takže..  Tae" Odmlčel se a podíval se na mě..  A sakra.. "Začni se líbat s Hobim jinak tričko dolů!" Radostně se usmál. Radši jsem se napil. Tae na mě smutně koukl a jeho pohled byl 'můžu?' jen jsem přikývl a hned ke mě došel. Začali jsme se líbat a musím uznal, líbá vážně dobře. Po chvíli jsme se odpojili kvůli nedostatku kyslíku. Yoongi mě vraždil pohledem. A sakra..  Znovu jsem se napil. Flaška pokračovala hodně dlouho ale nic si nepamatuju byl jsem hned opilej..

Zase tu je Konec kulíšci, příští kapitolu už by měl Jangkook jít domů. Ale ještě se rozhoduju jestli jo nebo ne 😁😁 díky za vše a zase zítra 😘 lavískuju vás 😘😇

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now