😧😮45😮😧

662 44 22
                                    

Pohled Taeho

Když mě Sehun schodil na zem okamžitě ke mě došel Kris a hodil mě k Yoongimu. "Krisy proč to děláš?! Nemusíš to dělat!  Akorát půjdeš do vězení!  To chceš?!" "Kvůli Sehunovi klidně!  A nestarej se do toho bastarde!" Asi jsem ho trošku nasral..  Pokoušel jsem se postavit,ale nešlo mi to. "Yoongi?  Můžeš se postavit?" Zašeptal jsme mu a on to vyzkoušel. Po chvíli se mu to povedlo a mě pomohl na nohy. "Kluci pozor!" Zakřičel Kook jen jsem de na něj smutné podíval.

Kris stál zády ke Kookovi a k nám čelem. "Krisy ty tady umřeš!" Zakřičel Kook odrazil se nohama od zdi a skopl Krise na zem. "Koo-kookie? Jak si to udělal?" Zašeptal Yoongi a já na něj jen nechápavě koukal.

"Když už tak mi přivažte i nohy.. V bojování jsem lepší než vy všichni dohromady a poradit si se svázanýma rukama umím taky.." Kris se postavil a s nosu mu tekla krev. "Ta bastarde!  Jseš až moc drzej nemyslíš?!" Přišel k němu blíž. Kook ho chtěl kopnout jenže mu chytl nohy a přirazil mu je ke zdi. "Aau" Sykl bolestí Kook, ale nevzdával se. Škubal nohama a po chvíli se mu vyvlékl z jeho sevření a znovu ho schodil na zem.

Hned jak dopadl na zem jsem se k němu rozešel chytl jsem mu obě ruce za zádama Yoongi mu vzal klíče, ale mezitím než odpoutal Kooka jsem ho táhl nahoru. Došel jsem s ním nahoru a uviděl policejní auto a Sehuna jak drží nůž u krku Jimina. "Sehune!" Zakřičel Kris a Sehun se otočil. "Pusť ho!" Sykl Sehun a já záporně zakroutil hlavou. "Když pustíš Jimina!" Sykl jsem nazpátek. "Ne! Pustíš ho první!" "Ani mě nehne.." "Jak myslíš.." Pomalu začal posouvat nožem. "Na to zapomeň!" Zakřičel jsem. Policejní jednotka už stála za Sehunem a pomalu ho chtěli zpoutat. Krisovi jsme radši zavřel hubu.

"Venhsh zj bletau" (Venku za tebou) Zamumlal mi do ruky Kris. "Drž hubu!" Slabě jsem ho kopnul. Sehun hodil Jimina na zem a pomalu se přibližoval ke mě. "Pusť ho!!" "Nikdy! A nepřibližuj se nebo skončí ještě hůř!" Zasyčel jsem na něj výhružně. Zastavil se a furt na mě křičel ať ho pustím. Policie zatím a odnesla Jimina do sanitky která nevím kde se tady vzala..  A pak šli zpoutat Sehuna. Jeden ho chytl ze zadu a druhej mu vytrhl nůž z ruky.

Odvedli ho do policejního auta a já šel za nimi s Krisem. "Děkujeme za pomoc. Už po nich jdeme asi 5 let.." Řekl jeden z policistů. "Nemáte za co. A taky děkujeme bez vás bychom to nedokázali." "Ale dokázali. Nepřemýšlel si nad tím být policistou? Šlo by ti to" Řekl a vzal si Krise do auta. "To možná šlo. Zamyslím se nad tím a kdyžtak se přijdu přihlásit" "Budeme jen rádi" Řekl a odjel. Šel jsem se podívat za Jiminem.

"Jiminie?  V pohodě? Promiň mi to.." "Jop jsem v pohodě..  Je to jen škrábnutí-" Dal jsem nic neslyšel protože se mi podlomila kolena a já spadl na zem.

Proč Tae spadl na zem?!  Vyčerpáním?  Nebo snad kvůli něčemu jinému? 😲😲😢

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now