💍97💍

354 30 3
                                    

Pohled Kooka

Yoongi a Jimin si to vyříkali..  Byl nevrlý jen kvůli kocovině..  Prý.. Druhý den jsme jeli domů..  A teď tady je den svatby..  Já se připravuju, Tae se připravuje..  Hned ráno odjel a já už ho chci zase vidět.. 
"Tak co Jimine? Je to takhle dobrý?"

Zeptal jsem se když jsem si upravoval oblek. "Jo.. Kooku vypadáš-" "Hrozně já vím" Zasmál jsem se a naposledy si upravil kravatu. "Ne!  To ne..  Právě že naopak jsi hezkej, hrozně ti to sluší" "Má pravdu Kooku" Přišel do místnosti i Jin. "Tak děkuju" Učili jsem se. "Kooko?  Tak co těšíš se?"
"To je slabé slovo Jine..  To je slabé slovo" Usmál jsem se tím mým obvyklým úsměvem.

(Dejme tomu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Dejme tomu..  Že má kravatu)

Jimin neodolal a vyfotil nás..  Nemám mu to za zlé..  Po chvíli co jsme si povídali a já už se oblékl a všechno.. Tak jsme vyšli ven, tam jsem potkal Joona..  "Ahoj Joone" Chvíli jsem si s ním povídal a pak nás Jimin opět vyfotil.. "Bože Jimine.."

(Dejme tomu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


(Dejme tomu..  Že tam má stejné vlasy jo? 😂 jinou fotku jsme nenašla🙏😂)
"Jimine!  Proč fotíš?  Foť až budeme tam.." Zasmál jsem se. Sedl jsem si do auta a už jsme jeli..  Bylo to od sud kousek..  A bylo za 10 minut 12 a ve 12 začínal obřad..  Jsem nervózní~

Pohled Taeho v 10:00

"Něco se totálně pokazí.. Vím to!" Křikl jsme na Hobiho.. "Nepokazí..  Mysli pozitivně.." Usmál se na mě sluníčkovím úsměvem.. "No dobře.."
Řekl jsme po chvíli. "A těšíš se?"
"Oom..  No samozřejmě že ano"

  No samozřejmě že ano"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tak už se připrav..  Oblékni se a budeme muset za tak 30 minut vyrazit..  Jsme od toho místa daleko.."
Usmál se a odešel..  Udělal jsem jak řekl. Oblékl jsem se a přichystal..

"Tak co připraven?" Na to jsem jen přikývl a šel za ním do auta.

Hrozně se bojím že se něco stane, ale nedávám to najevo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hrozně se bojím že se něco stane, ale nedávám to najevo..  Je za 5 minut 12 a my jsme dojeli na místo. Viděl auto čím přijel Kook, ale on nikde..  "Hele tak se jdeme připravit k oltáři.." Řekl jsme a šel směrem tam. Došel jsme tam a všichni se otočili na mě. Všichni se usmívali od ucha k uchu..  Co by se mohlo stát? 

Stoupl jsem si kam mi řekl oddávající.
Stál jsem tam asi 5 minut..  Ani ne.. A nakonec jsem si sundal i kravatu..  Hrozně mě škrtila. A kluci se mi jen smáli..

Vážně jsme byl nervózní

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vážně jsme byl nervózní..  Nevěděl jsem jak bude reagovat..  A pak tam přišel.. Viděl jsem ho, v celé jeho kráse. Bože jak já ho miluju.
Přišel k oltáři. Usmíval se na mě. Byl nádherný. Usmívali jsme se na sebe po celou dobu. Řekli jsme si slibi.
"Má někdo nějaké námitky?"
Zeptal se oddávající a my s Kookem se koukli k lidem.
"Žádné námitky nejsou, takže pane Kime Taehyungu, vezmete si pana Jeona Jungkooka?" Bez přemýšlení jsem odpověděl. "Ano" A vy pane Jeone Jungkooko, vezmete si zde pana Kima Taehyunga?" Taky nad tím vůbec nepřemýšlel. "Ano"
"Dobře, můžete si dát první novomanželský polibek."
Řekl a mi tak udělali. Hrozně ho miluju~ všichni nám gratulovali daly dary a vše možné..  Oslavovali jsme celej den a až večer ve 3 ráno jsme se dostali domů..

"Miluju tě Kookie"
"Já tebe víc Tae"
Řekli jsme si když jsme došli domů.
Chytl jsme ho kolem pasu a přitáhl si ho tím do polibku. Hned začal spolupracovat a já se usmál do polibku. Po chvíli jsem se odtáhl z nedostatku vzduchu. Začal jsme mu dělat své značky na krku.
Když jsem s tím byl spokojený sundal jsem mu vrchní část obleku a koukal na jeho nádherné tělo.

Po chvíli jsem byl i já polonahý a já mu stále pokládal polibku po celým krku. Po chvíli mi omotal nohy kolem pasu a já ho chytl za zadek a odnesl ho na postel. Položil jsme ho a on se usmál. Začal jsem ho svlékat úplně. A on dělal to samé, po chvilce už jsme byly nazí. "Tae~ dneska to nech na mě prosím~" Bylo mi to tak nějak i jedno..  Měl jsme v sobě hrozně alkoholu a miluju ho~ "dobře" Řekl jsem mu a poté ho políbil. V tu chvíli se obrátili role.

On mě vzal a položil na postel. Sedl si na mě obkročmo a udělal si také pár značek na mém krku. Vzal si mého kamaráda (😅)  do ruky a zasunul si ho do zadečku..  Bez přípravy bez všeho..  Já myslel že on bude ten nahoře. "Kookie?" Špitl jsme když jsem viděl že mu teče slza. Utřel jsme mu ji. On na mě jen kývl. "Jsi-jsi v pořádku?" Řekl jsme trošku ustaraně.

"Jo, jen jsem si ještě nezvykl na tvoří velikost" Usmál se. "Já myslel že dnes budeš ty ten nahoře" "To pak není ono~" Zavněl mi do ucha a zkousl ho.
Po chvíli, když už si zvykl, se začal pohybovat. "Kokiee~" Vzdychl jsem a on hned po mě. Ještě že jsme už u sebe doma a kluci zase u sebe.

"Taehyungiie~" Vzdychl nakonec a udělal se. Hned po něm i já.. "Bylo to úžasné Kookie~" Řekl jsem když si lehl vedle mě. "Jo to bylo~ myslel jsem, že to nezvládnu" "Ty a nezvládnout to?" Řekl jsme nevěřícně a lehl si na jeho hruď. "No nikdy nevíš~" Řekl a ruku mi omotal ze spoda kolem pasu. "Dobrou Tae~" "Dobrou noc"

Takžee a je po svatbě 😂😂 promiňte..  Nevěděla jsem jak jinak to napsat..  O svatbě píšu poprvé 😅 takže mě kdyžtak omluvte, ale snažila jsem se 😇 a zase se omlouvám za chyby 🙏😅

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now