🍀96🍀

302 26 0
                                    

Pohled Jimina

"Hele kluci jdu se kouknout ještě za Yoongim.." Řekl jsme když jsem došel dolů a mohl jsem jít opět do našeho pokoje.. 

Vyšel jsem schody a otevřel dveře do našeho pokoje..  Byl jsem překvapený z toho co mi řekl Kook..  A chápu že zamkl..  Udělal dobře..  Ale proč Yoongi pil, to mi je záhadou.. 

"Yoongi?" "Hm?" Ozval se ani nevím od kud..  Vešel jsem a podíval se po pokoji..  Stál u skříně a vypadal hrozně..  Kruhy pod očima, rozcuchané vlasy do všech stran. Nebyl na něj nejlepší pohled abych řekl pravdu..  "Proč si pil?" Špitl jsem a zklopil hlavu. "Já ani nevím Jimine..  Kdybych to věděl řekl bych ti to" Odešel od skříně a šel blíže ke mě..  "Vypadám snad že bych to věděl? Ani nevím kdy jsme šel spát.." Řekl chladně.. Takhle ke mě nikdy nemluvil.. No..  Dobře možná párkrát..  Ale teď už dlouho ne..

"Nic neřekneš?" Nechápavě jsem se na něj podíval. Koukl jsem se mu do očí..  Žádný výraz ve tváři.. "Yoongi?" "Co?" "Já..  Promiň.." Vyběhl jsem z pokoje a zavřel se v koupelně..  Absolutně nevím co dělat~ rozbrečel jsem se..  Nic jiného mě nenapadlo..  Proč se takhle chová?  Já mu nic neudělal.. Nebo snad jo?  A kvůli tomu se opil?

Několikrát někdo klepal..  Nevím kolik je hodin..  Nevím nic..  Myslím, že Yoongi tady ale nebyl..  Odemkl jsme a pomalu nakoukl ven..  Nikdo nikde a všude tma a ticho..  Měl jsem hlad, ale nechtěl jsem jist.
Kluci buďto spí..  Nebo někam šli. Zajímalo by mě kam..  A nebo kolik aspoň je. Šel jsem do kuchyně. Tam byl Jin.. Koukl jsme se, ale na hodiny.

3:00 to vážně?  Já to byl od kdy?  Od půl 1 odpoledne?  Už nevím~
"No čau Jimine" Řekl naštvaně Jin.. Proč jsou na mě všichni naštvaní? "Čau Jine.." Se sklopenou hlavou jsem došel k němu.. "Kde jsi jako k čertu byl?!" "No-" "Žádný no!  Vím kde jsi byl!  Můžeš mi říct proč?  Co jste si s Yoongim jako udělali?!" "Já za n-" "Ty za nic nemůžeš?.. Něco nového?  To jsem slyšel i od Yoongiho!"
To už jsme se naštval..

"Sakra poslouchej mě!  Já za nic sakra nemůžu!  Chápeš?!  Já nejsem ten kdo se bezdůvodně naštval!!  Kdyby mě aspoň chvíli někdo poslouchal!  Jedinej Hobi mě vždy pochopil!  Ale vy!  Vy děláte jako že říkám furt jen lži!  Ale tak to není!  Chápeš?  On se na mě naštval..  Nic jsme mu neudělal..  Včera se bezdůvodně ožral..  I když o tom pochybuju..  Ale chápeš že já za nic nemůžu!  Jen jsem to prostě nevydržel a potřeboval jsem být sám!  Nic víc!" Pohodil jsem kolem sebe rukama a začal zase brečet~ proč já?

"Jo..  Dobrý..  Teď mi na to nic neřekneš?  Víš co..  Jdu pryč..  Nehledej mě a ani nikdo jinej ať mě nehledá..  Stejně tady jsem úplně k ničemu!" Nevěřícně na mě koukal..
"Zase mi na to nic neřekneš?..  Dobře tedy tak mi dejte vážně pokoj!" Rozeběhl jsem se neznámo kam.

Pohled Jungkooka

Slyšel jsem křik..  Šel jsem se podívat dolů.. Viděl jsem Jimina a Jina..  "Jimine?" Špitl jsem, ale neslyšel mě.. Něco na Jina ještě zakřičel a utekl pryč..

"Jine?" Koukl se na mě a v očích měl slzy.. "Přehnal jsem to.." Řekl nakonec a já chvíli nechápal co myslí..  Nechápavě jsem se na něj tedy koukal. "Obvinil jsem ho..  I když..  Za to podle toho co mi řekl nemohl.. Jdi za Jiminem.." Chvíli jsem zase jen tak koukal. "No tak bez už! Nebo ho ztratíme na furt!"

Rozeběhl jsem se tedy za Jiminem..  V pyžamu..  Všiml jsem si ho daleko ode mě jak běží někam na louku. Zrychlil jsem a začal se k němu přibližovat. Zbýval jen kousek a mohl jsem ho dohnat, ale jak si mě všiml začal běžet rychleji. "Jimine počkej!" Křikl jsem, ale nic se nestalo..  Žádná odpověď a ani nezpomalil.. "Jimine sakra! Stůj už!" Trošku zpomalil, ale furt nezpomaloval.. "Jimine prosím!  Jen se té chci na něco zeptat!" Přestával jsem moct..  Zrychlil jsem a dal do toho všechnu mohu energii. Po chvíli se mi po povedlo chytit. "Sakra!  Můžeš mi říct co to děláš Jimine?! Proč utíkáš?!" Schodiště jsme ho na zem a sedl si na jeho pas. Chytl jsme mu ruce a dal mu je nad hlavu. "Říkej!" "Yoongi" Špitl a koukl se mi do očí..  Všiml jsem si že brečí.. "A co s ním?  Proč si byl v té koupelně?" Řekl jsem už v klidu, ale furt na něm seděl. "Kvůli němu..  Byl na mě chladnej..  Myslel jsme, že se kvůli mě opil, že jsem udělal nějakou blbost nebo co já vím..  Prostě jsem chtěl být sám.. A pak to Jin sváděl na mě..  I když jsem za to nemohl.."

"Hele..  Yoongi pil kvůli tobě, ale z jiného důvodu než si myslíš.." Řekl jsme mu narovinu a pustil mu ruce. Nechápavě na mě koukal. "No..  Před tím než jsem ho zamkl a všechno co se stalo..  Jsem slyšel jak mluvil s Taem..  A on se přesně tohodle bál..  Bál se že ho opustíš, že řekneš u oltáře ne..  A všeho tohodle se bál Jimine.. Nebylo to z jiného důvodu..  To vím.. Tae to má taky tak.." "Tak proč na mě byl hnusnej?!" Štekl na mě až jsem se lekl..

"Nevím..  Na to se ho musíš zeptat ty..  Takže teď vstaneme a půjdeme zpět dobře?" "No dobře, ale půjdeš se mnou za Yoongim!" "No půjdu no.."
"Děkuju" Dodal. "Není zač, tak pojď vstávej" Vstal jsme a podal mu ruku. Když jsem ho zvedl jsem ho ještě obejmul. "Jsi super Kooko" Řekl mi když jsem ho pořádně zmáčkl v obětí. "Ty taky, ale někdy se Chováš jako blbeček" Zasmál jsme se a on taky. Už je tady zase ten Jimin kterého znám.

Trošku delší..  Příští kapitola bude možná svatba.. 😄😇 a omlouvám se za chyby..  Jsme nemocná a..  Prostě tak 😅😂

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now