🔕◀57▶🔕

503 31 4
                                    

Dneska mám úplně TOP náladu! 💯🔝🔝 doufám, že vy taky 💙❤ mám trošku víc důvodů 😇 konečně jsem dostala pejska!!  😊😊


Je úplně TOP!  Malinkej, hravej a prostě vše!  😍
Ale na druhou stranu mě mrzí, že jsem se pohádala s bff 😭😭

Pohled Yoongiho

Myslím, že to Tae trošku přehání..  Nevím proč mu nesundá aspoň ten šátek..  A to je tak důležitý, že nemůže vidět kde jsme? "Tak pojď Minie" Zašeptal jsem mu do ucha aby nás Kookie neslyšel. "Kam máme jít?" Zašeptal nazpátek. "Máme počkat u bazénu, tak jdeme pojď" Táhl jsem ho za ruku k bazénu. "Já už bych tě tam hodil~" Zavrňel jsem mu do ucha a následně ho zkousl. "Ještě že tady jsme sami~ jak jsi to vůbec zařídil?" "Peníze dokážou vše lásko" Mrkl jsme na něj a následně ho políbil.

Pohled Taeho

Tahal jsem Kooka k bazénu a už z dálky jsem viděl Yoongiho a Jimina.
"Tak jsme tu" Zastavil jsem ho před bazénem a sundal mu šátek. Když jsem mu ho sundal měl před sebou bazén, Yoongiho a Jimina. "Kluci?!" Zapištěl a skočil po nich. "Oo!  Kde to jsme?!" Začal se rozhlížet a mi furt nic neřekli. "V aquaparku že jo?!" "Jo, líbí se ti tady?" Zašklebil jsem se a čekal až mi skočí do náruče. Nemusel jsem čekat dlouho a už mi vysel na krku. "Omg Tae!  Kde jsi na to vzal?!" Koukl jsem se na Yoongiho a ten jen kývl v souhlas, že mu to můžu říct.

"Yoongi mi to zaplatil.." Podrbal jsem se na zátylku a koukl se na Yoongiho ten se jen plácl do čela. Nechápavě jsem se na něj podíval. Přišel ke mě. "Ty idiote..  Měl jsi mu říct, že si to koupil ty.." Zašeptal štípl mě do tváře a odešel. Hned co došel k Jiminovi tak ho schodil do vody..  Pak šel ke Kookiemu a tak jsem se začal pomalu vypařovat z místa. "Tae!  Okamžitě se zastav!" Zakřičel za mnou Yoongi a já se otočil a utíkal jak jsem jen mohl.

"Taehyungu! Zastav tu svoji krásnou prdel!" Zakřičel opět Yoongi a už ho Kookie s Jiminem propalovali pohledem. "Tak to si odskáčeš Yoongi!" Zakřičel Jimin a Kookie a vylezli z vody. "A proč?" Zastavil se Yoongi a já měl čas se vydýchat. "Pojď sem!" Zakřičel Kook a běžel k Yoongimu. Jelikož byl Kookie rychlejší tak Yoongi skončil ve vodě..  Krásný to pohled. "Ha!  Tady to máš!  Nemáš nás házet do vody!" "Ale ale..  Tae ahojky" Řekl Kookie a já pochopil o co mu jde..  Rozeběhl jsem se co nejvíce jsem mohl, ale bylo to k ničemu. "Kookie prosím..  Já tam vlezu sám.. Prosím..  Když mě tam hodíš tak si zítra nesedneš, a věř mi, bude se ti to hodit" Uculil jsem se a to už mě Kookie radši pustil. "Děkuji zlato" Řekl jsme a za chvíli skončil ve vodě. "Jakej de-" Koukl jsem se a tam stál Jimin.. "Ty cukrovavá vato!  Nebo co seš..  To si odskáčeš" Vylezl jsem z vody, ale tentokrát mě tam schodil Kookie.
"Už i ty?" "Jop" Jimin a Kook si plácli a šli za Yoongim..  Dobře...  Od teď jsem uraženej..  Vylezl jsem z vody a šel na nejbližší lehátko. Tam jsem si lehl a ignoroval ty tři dementy ve vodě..

Ach Kookie..  Ty si nesedneš 😁😂😂 a navíc to i zhoršuješ.. 😔

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now