{×∆6∆×}

2.4K 116 14
                                    

To co řekl si budu pamatovat do konce života.  "Miluji tě..  Nikdy bych tě nedokázal podvádět, ani využívat.. Jsi to nejlepší co mě kdy potkalo..  'Začali mi téct slzy' vím že se známe krátce..  'Chytl mě za ruce, koukl se mi do očí, a nadechl se' miluji tě..  Za tu chvíli jsem se do tebe zamiloval..  A je mi jedno, jestli budou všichni proti..  Furt při tobě budu stát, a nikdy tě neopustím" Hned jak to dořekl tak jsem se neudržel a rozbrečel se..  Hned mě obejmul. "Miluji tě Tae" Zašeptal jsem mu do ucha a dal mu pusu. "Půjdeme se osprchovat?" Nabídl jsem mu a ušklíbl se.  "Spolu?" Koukl se na mě překvapeně. "A proč ne?" Zasmál jsem se. "No nevím, tak ok" Nakonec souhlasil ani nevím proč váhal..  Ale je mi to tak nějak jedno.  Ušklíbl jsem se sám pro sebe. Došli jsme do koupelny a Tae se zastavil s otevřenou pusou.

Ahaaa já vám to neřekl?  Bydlím docela ve velkém domě a nemůžu říct že jsme nějak chudý..  Právě naopak..  Jsme docela bohatý proto rodiče nejsou většinou doma, ale chtěly přijet na ten turnaj takže jsem za to rád a to hodně...  Uvidí poprvé můj turnaj..  A to jich už pár bylo..

"Tak co? Vana nebo sprcha?" Zasmál jsem se. "Sprcha" Ušklíbl se zase on.  Sundal jsem si tričko a šel pomalu k Taemu. Sundal jsem mu taky tričko a všiml jsem si jak se červená, když jsem si chtěl sundat kalhoty tak mě zastavil. Nechápavě jsem se na něj podíval. Začal mi rozepínat pásek a postupně i zip a knoflík. "Tady se nám někdo rozjel" Zasmál jsem se. Vstal a dal mi pusu, polibek jsem prohloubil..  Po chvíli jsem mu sundával kalhoty zase já.

Když už jsme tam byly jen v trenkách, tak jsem se na něj podíval a čekal až kývne že mu mužů sundat i poslední část oblečení.  "Můžu?" Zeptal jsem se, jen tak pro jistotu, když kývl sundal jsem mu je a odhodil je pryč. Koukal jsem na něj a začal se stydět. Když si toho všiml postavil mě a klekl si,  na oplátku se zeptal zase on. "Můžu i já?" Kývl jsem a čekal co udělá, udělal to stejný co já. Neříkám že ho mám malého ale není zrovna největší.  Tae ho nemá o moc většího ale i tak..  "Tak jdeme?" Zasmál jsem se. Začal mě líbat a postupně se přemisťoval na krk, zanechal tam pár značek a přemisťoval se níž pomalu jsme couvali do sprchy. Zapl jsem vodu a zatáhl Teaho do sprchy. "Příjemný" Zavrčel mi do ucha. Sklonil jsem se k jeho chloubě a začal ho dráždit. Přejel jsem po celé jeho délce a párkrát to opakoval. Pak jsme se přemístil jen na jeho špičku. Začal jsem ji olizovat a sát, občas jsem použil i zoubky. Pak jsem si ho vzal celého do úst. Tae začal vzdychat a mě to vzrušovalo..  Než se udělal, tak jsem přestal, smutně se na mě podíval "Tae..  Chci to..  Chci tě mít v sobě" Zaškemral jsem a koukal na jeho překvapený výraz. "Prosím Tae" Udělal jsem na něj psí oči a to zabralo.  "Dobře, ale kdyby něco tak řekni" "Joo ale už ho tam strč" Zaškemral jsem a čekal co se bude dít. Po chvíli jsem cítil jak se blíží k moji dírce (to slovo nenávidím ale nic jiného mě nenapadlo 😕)  pomalu do mě strčil svoji chloubu, nebyl ani v půlce, a mě začali téct slzy, má ho vážně velkého.. "V pohodě?" Strachoval se a divím se že přes tu stále tekoucí vodu to viděl..  Jen jsem přikývl a on se začal zase posouvat. Když už jsem si zvykl začal se pohybovat a zrychloval tempo. "Tak úzký hmmm--" Ještě jsem mu udělal naschvál a zmáčkl ho tam víc Tae slastně zasténal, a mě to vzrušilo ještě víc. Začal mi v rytmu příkazu honit a mě se podlamovala kolena. "Tae u-už" Hned jak jsem to dořekl jsem se udělal a Tae hluboko do mého nitra. "Jsi úžasný" Pochválil jsem ho "tvoje dírka taky" Řekl a plácl mě přes zadek. Potom jsme se umyli a šli si konečně lehnout. "Miluji tě Kookie" "Já tebe taky Tae" Dal jsem mu pusu do vlasů a po chvíli usnul.

Opět konec 😁 dnes jsem se trošku rozepsala 😬😱 727 slov!!  😁😁 jsem na sebe hrdá i když píšu sračky 😂😅

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now