💻😇60😇💻

494 30 11
                                    

"No dobře.. Počkej tu" Došel jsme nahoru pro Chimieho. "Na chvíli si ho půjčím..  Chce ho vidět Lea" "Kdo že?!"
"Ale nikdo.." Sešel jsem s ním dolů a otevřel ty mrše dveře. "Jee ten je sladkej" Vzala si ho do náruče.

"No tak můžeš už jít kluci jsou furt tady a já je chci odsud dostat takž-"
Ani jsem to nedořekl a ona mě začala líbat. Hned jsem ji od sebe odstrčil. "Co to děláš?!  Já nejsem na holky!! Vypadni!" Zakřičel jsem..  "Ach..  Ty jsi ale vůl.." Řekla a odešla.. 

"Notak Taehyungu!!  Okamžitě otevři ty dveře! Když děláš,že tam nejsi,tak aspoň  nekřič! A teď otevři ty zkurvený dveře nebo je vykopnu!"

"Ehm ehm" Slyšel jsme opět za sebou. "Ahoj Tae" Řekla daná osoba znovu. Otočil jsem se a tam stál ubrečenej Kookie. "Ahoj Kookie.." Sklopil jsem hlavu. "Co si tu dělal s Leou?!" Vykřikl na mě. "Hej Kookie jak si se tam dostal?!" Zakřičel Yoongi. "Zadním vchodem!" Křikl, ale to už jsem byl s Chimiem a Hobim v koupelně. "Teď ani hlásku Hobi" Pošeptal jsem mu a on jen přikývl. "Tae vylez!" Zakřičel Yoongi. Jak se sem sakra dostali?! Já ty dveře zavřel a zamkl!

"Nepůjdu ven dokud tam budeš ty! A jak si řekl ty..  Vypadni z mého domu!!"

Když jsem to dořekl slyšel jsem jak jde někdo ze schodů..  Nebo nahoru? "Okamžitě otevři ty dveře!!" Aha..  Někdo tam přišel..  "Otevřu je! Ale když ty od tamtud vypadneš!"

"Tak jdi..  Zvládnu to" Slyšel jsem Kooka. Následně jsem slyšel kroky už asi dolů a nějaký mumlaní ze spoda.. 

"Tae otevři dveře prosím.." pomalu jsem otevřel dveře a koukl kdo tam stál..  Byl to Jimin..  Ale vždyť?  Tady byl Kookie ne?  Koukl jsem kousek vedle něj a tam stál Kookie.

"Jimine..  Jdi prosím za Yoongim, potřebuju si s Taem něco vyřídit.. " Když to dořekl tak Jimin odešel s gestem, že mě furt pozoruje.

"Co tady dělala Lae? A proč si se s ní líbal?" Řekl a pořád brečel. Koukl jsem se na Hobiho za mnou a ukázal prstem ať počká. Přikývl já vyšel ven a následně za sebou zavřel..  "Chtěla vidět Chimieho a to ona mě začala líbat..  Promiň Kookie.." Sklopil jsme hlavu a pomalu se tlačili ven i slzy. Kookie mě obejmul. "Jo, já to chtěl od tebe jenom slyšet..  Viděl jsem co udělala. A promiň..  To kvůli mě si se pohádal s Yoongim.. " "To nebyla tvoje chyba.. Já sem pak jak srab neměl utíkat.." "Jo, ale ty teď máš u Yoongiho nějakej výklad..  Měl by jsi za ním jít, nebo se nikdy neuklidní.." Jen jsem přikývl a šel pomalu dolů za Yoongim a Jiminem.

Přišel jsme dolů a to už ke mě šel naštvanej Yoongi..  A sakra..  On mě jen obejmul. "Promiň..  Ale myslel jsem že je to tvoje chyba" Takže se mi chtěl jen omluvit? Kvůli tomu vykopl dveře?! Dělá si srandu?!  "Ty ses mi přišel omluvi-" "Au! Za co?!" "Za to, že jsi mě nechtěl pustit dovnitř a za to, že jsi utekl pryč.." "Ty jseš takovej vůl Tae.." Řekl Jimin a také mě obejmul. "A kde je Hobi?" Zeptal se Kook.
"A sakra.. Hobi!?"

"No?!"

"Pojď dolů!! Je tady Yoongi s Jiminem!!"

"Hej a co já?" Zeptal se Kookie a nafoukl tváře. "Ty tady asi bydlíš takže mu nemusím říkat že jsi tu" Zasmál jsem se a on taky.

"Aho-"  Nedořekl to Hobi protože neměl slov hned jak viděl Jimina..  A sakra.. 

"Ahoj Hobi!" Řekl Kook a běžel k němu ho obejmout. "Au~" "Já zapoměl, promiň" Podrbal se na zátylku Kook.

"Čau Hobijáši!" Usmál se Yoongi. POZOR! ON SE USMÁL!  (😂😂)

"Ahoj, já jsem Jimin, ale to asi víš.." Řekl červenej Jimin..  Tohle skončí špatně.. 

"Ahoj" Řekl znovu Hobi, ale tentokrát to řekl celý..

Že by vznikl ship Hopemin?! 😇😂

Hrozně jsem si teď oblíbila Hobiho a Jimina 😍

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now