😭✝😢43😢✝😭

693 40 0
                                    

Pohled Jungkooka

Probudil jsem se v tmavé místnosti. Vůbec jsem nevěděl, kde to jsem.. Porozhlédl jsem se. "Ale, ale, pan Jeon se nám probudil" Řekl pro mě, dost známý hlas. Sehun? "Sehune?" "Ty jsi mě pamatuješ jo?" Vynořil se ze tmy Sehun. "Jak bych mohl zapomenout? Byl jsi školní průserář" Ucechtl jsem se. "Jo to byl, ale už jsem se změnil.. Už nejsem takovej, ale ještě horší" Zazubil se.. Tae kde jsi? Bojím se.. "A co máš v plánu dělat?" "Uvidíš" Usmál se,a šel ke mě.

Pohled Taeho

Kookie kde jsi? Seděl jsem s Hobim v obýváku a čekal na kluky. "Tae, klid najdeme ho, neboj" "Co když se mu něco stane?! Je to moje vina... Kdybych mu neodepsal.." "Komu?" Zadíval jsem se mu do očí.. Po chvíli jsem mu ukázal mobil se zprávami. "Děláš si srandu?! Proč si ho tady nenechal?" Zlomil se mu hlas.

"Taee!!" Zakřičel Yoongi přes celej barák.
Vyběhl schody a hned mě obejmul. "Bože Tae.. Co se stalo?" Ukázal jsem jim to, a oni na mě koukali jak na ducha.. "Jdu zavolat ještě kluky.." Řekl Jimin a následně odešel. Sice ho moc nemusím, ale jsem rád, že tu je a pomáhá. Chvíli jsme tam mlčky seděli a čekali co dál. "Za chvíli jsou tu" Přišel Jimin a sedl si na Yoongiho. Musím uznat že jsou spolu roztomilí.

"Co teď? Co budeme dělat než přijdou?" "Asi čekat" Pronesl Hobi a já vstal. "Kam jdeš?" "Není to jedno?" Zabručel jsem, a odcházel pryč. Nevím kam jsem šel, ale prostě jsem šel.. Šel jsem kolem jednoho domu a uslyšel divný křik. Kookie?

Pohled Yoongiho

Když Tae odešel měl jsem chuť se za ním rozběhnout, ale vsadím se, že by řekl že chce klid.. Na to ho až dobře znám.. Takže jsem jen tak seděl a objímal Jimina kolem pasu. "To ho necháme jen tak jít?" Zeptal se po chvíli Jimin. "Musíme počkat na kluky. A on se vrátí" Řekl jsem a nahodil face typu 'na 100% mám pravdu' po asi 5 minutách konečně přišli. "Tak kde jste byly?! Už i Tae zmizel!" "Sorry.." Řekl Namjoon a úchylně se koukl na Jina.. "Bože" Odfrkl jsem a vzal si telefon do ruky.

"Teď právě nemám čas, zanechte mi zprávu"

Ozvalo se v telefonu a já měl chuť ho zahodit někam pryč.. Taehyungu kde kurva jsi?! Sedl jsem si před barákem na lavičku... Jsme u Taeho doma a on tady není..

To si děláte?! Tae?! Rozeběhl jsem se za křikem Taeho a ještě někoho.

"Bastarde! Co tam děláš s Kookem?! To,že je Zico stalker neznamená, že unesete Kooka, a mě tím zničíte život!!"

Křičel tam na někoho Tae.. Počkat to je Sehun?! "Sehune!!" Zakřičel jsem ze všech sil. "Ale, další debílek co chce zpět Kooka?" "Proč si klesl tak dolů Seho?!" Zakřičel jsem a Tae na mě jen zmateně koukal. "Pozor za tebou!" Zakřičel jsem ale nejspíš pozdě... Nebo ne?

Ej ou 😁 začíná se to zase rozjíždět co? 😂😂 no jo no 😂😆😆

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now