🔸🔘58🔘🔸

498 28 0
                                    

"Pojď už do tý vody" Slyšel jsem furt dokola a já na to odpovídal pořád stejně. "Hmm" Když už to vzdali a šly si lehnout na lehátka, usoudil jsem, že si budu moct jít zaplavat. Šel jsem k velkému bazénu kde se dali plavat různý závody atd..  Prostě znáte to ne?

Vlezl jsem si do vody a začal v klidu plavat~ bez nich..  Takovej klid.
"Taehyungu!" Slyšel jsem za sebou své jméno a následně byl ponořen do vody. "Děláš si že mě-" "Půjdeš se mnou na tobogán?! Prosím!" Začal pištět Kookie. "No jo jdu" Řekl jsem otráveně a vylezl s ním z vody. "Pojedeme mašinku!" Vzal kluky za ruce a táhl je i se mnou k nejbližšímu tobogánu. "Tohle skončí špatně.."

"Tak pojď Tae!" Křičel na mě že zhora Kook. "Nejdu! Jeďte si sami! Já se aspoň nechci zabít!" Zakřičel jsem na zpátek. "Tak pojď" Řekl najednou Yoongi za mnou a táhl mě nahoru za klukama. "Děláte si srandu?!  Yoongi!  Okamžitě mě pusť!!" Zakřičel jsme na něj a snažil se vykroutit.

"Yoongi..  No tak pusť mě.." Koukl jsem se na něj, ale marně..  Táhl mě furt nahoru..  Já nechci..  Nenávidím tobogány..  A navíc název 'divoká řeka' zní obzvlášť nebezpečně.. "A čeho se bojíš Tae?" Koukl se na mě Yoongi, ale furt mě táhl nahoru. "Ani nevím, ale vím..  Že tam nechci!" Zavrčel jsem na něj.

"Ale no tak Tae..  Pojď sem kvůli mě" Řekl Kookie když jsme došli s Yoongi nahoru. "No dobře..  Ale jedu uprostřed.." Nejdříve si sedl Kook hned za ním já, a za mnou hned Jimin s Yoongim. "Mužem?" Zeptal se Kook a všichni jenom kývli hlavou v souhlas. "Dobře! Na 3!.. 1!  2!  3!" Hned co to dořekl jsem se rozjeli vstříc divoké řece..  "Kluci já vás zabijuu!!" Křičel jsem když jsme jely nějakou prudkou zatáčkou.

"Ještě jednou!!" Křičel jsem ze zdola na dojíždějící kluky. Ano..  Předběhl jsem je když  se zastavili přesně v polovině cesty..  "Co vám tak dlouho trvá!? Jdeme znovu!!  Prosím!!" "Nejednou Tae..  Ale já už nejdu.." Řekl Yoongi a s Jiminem šel někam k baru. "Jedeš Kookie?! Prosím!" "Jasně! To bylo Boží!!" Pištěl stejně jako já a rozeběhl se k tobogánu znovu.

"Hlavně pozor ať ne-" Nestihl jsem to doříct "Kookie!! Kluci okamžitě pojde sem!" Zakřičel jsem a běžel mezitím za Kookiem..  "Kookie..  Notak..  Probuď se..  Prosím.." "Kdyby jste nedělaly píčoviny, nestalo by se to.." Vrčel naštvanej Yoongi a hodil po mě vražednej pohled jako bych za to mohl já..  "Ty vole Yoongi!!  Já za to nemůžu!" "Že ne?! Děláš píčoviny a pak to takhle dopadá!! Varoval jsem tě!  Teď si u mě nadobro skončil Kime Taehyungu!!" To už jsem nevydržel a začali mi téct slzy..  "Ale já-" "Co ty?!  Já vím..  Ty za to nemůžeš že?!  Víš co..jdi!  Vypadni od sud! Nechci aby jsi udělal ještě něco Kookovi..  Za tu chvíli ho mám docela rád!!  A nechci aby jsi mu zkazil život!" Zakřičel na mě a šel ke Kookovi.  Mě od něj odstrčil "tak už vypadni!!" Zakřičel ještě a otočil se ke Kookovi. "Ale já za to nemohl.." Řekl jsem si pro sebe mezi vzlyky.. 

"Tak a dost!!" Vložil se do toho..  Kookie?! Otočil jsem se. "Kookie?!" Vykřikl Yoongi..  Znovu jsem se radši otočil a pomalu odcházel pryč..  "Tae!  Stůj!" Zakřičel Kookie ale já i tak neposlechl. Zalezl jsem do šaten a následně se zavřel z jedný s kabinek. Seděl jsem tam na zemi jako hromádka neštěstí a brečel.. Já za to nemohl..

Promiňte!!  😭😭😭 vím že jsem slibovala pravidelně kapitoly, ale to nejde..  Nemám moc času 😭😭

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant