°{3}°

2.9K 159 3
                                    

Daddy💛
Promiň Kookie, sejdeme se dnes?
Odesláno v 6:58

Neodepisuje. To je zvláštní. Ale možná jenom spí. Nad myšlenkou jsem se usmál. Musí být roztomilej. No nic jdu do vany. Doufám že neusnu. Zasmál jsem se pro sebe.

Napustil jsem si teplou vanu. Vlezl jsem do ní a snažil se neusnout. Bohužel jsem usnul. Po chvíli mi byla zima. Otevřel jsem oči. "To už jsem zase usnul?!" Omyl jsem se, a šel se obléknout. Došel jsem do pokoje, vzal jsem si mobil a odemkl ho.

Baby boy💙
Nevím není mi moc dobře.. 😣 Ale na chvíli by to možná šlo 😁

Daddy 💛
Ok... A nebo se sejdeme a mohl by jsi u mě přespat 😁

Baby boy💙
Ty bydlíš sám viď? A ne nebudu otravovat 😅

Daddy💛
Ty nebudeš otravovat 😁 za chvíli se sejdeme OK? Už je 12 takže tě zvu na oběd. 😘

Baby boy💙
Promiň ale nemám chuť k jídlu. Celý dny zvracím..

Daddy💛
No dobře.. Ale stavím se já! Chci se o tebe postarat 😁😍

Baby boy💙
No nevím.. Ok 😁 adresa ****** 😂 a rodiče zítra večer přijedou. Přežil bych to 😊

Daddy💛
Noo.. Ale já se chci postarat o svého baby boye 😘😊

Baby boy💙
Ale.. No ok, stav se 😘 už se těším 😊😍

Daddy💛
Já taky 😘 tak za půl hoďky ahoj 👋😘

Baby boy💙
Ahoj 😬😘

Pohled jungkookieho

Popravdě? Docela se bojím.. Nevím co čekat je mi docela dost blbě.. A nemám moc náladu, ale budu se snažit být milej... Vstal jsem z postele a šel do koupelny, opláchl jsem si obličej. Nic.. Nemůžu se vzpamatovat.. Dal jsem si facku "vzpamatuj se Jungkooku!! Není to konec světa!" Zakřičel jsem sám na sebe. Vyčistil jsem si zuby, a šel si lehnout. Nechci jíst.. Jídlo se mi hnusí.. A stejně ho vyzvracím. Chvíli jsem tam takhle ležel, ale pak zazvonil zvonek.

V tu dobu jsem si neuvědomil, že měl přijít Tae takže jsem celou cestu dolů mumlal to samé. "Jakej blbeček zase prudí?!" Mračil jsem se a šel pomalu dolů.. Otevřel jsem dveře, a zůstal jsem tam stát s otevřenou pusou. "Kookie?" Mával mi před obličejem Tae. "Eemm 'zamručel jsem' no?" Rozkoukal jsem se a chtěl ho pozvat dál. Než jsem to stihnul, byl jsem v jeho náručí. Neváhal jsem a obětí mu opětoval. Po chvíli mě pustil "tak pojď dál" Řekl jsem a on na mě koukal trochu divně.. Nevěděl jsem proč.. A pak mi to došlo.. Jsem tam jen v kalhotech od pyžama.. Nó co? Bylo tam až moc velký teplo.. Vyběhl jsem nahoru a slyšel jak se Tae směje. Vzal jsem si župan a šel zase dolů.. "Něco vtipného?" Zamručel jsem. "Jo" Řekl a začal se smát. Bouchl jsem ho do ramene teda.. Aspoň jsem se pokusil, byl jsem až moc slabý, kvůli tomu, že nic nejím.. No co? Mě to nevadí.. Časem se to změní.. Je to jen střevní chřipka.. "O co se to snažíš?" Vytáhl mě z přemýšlení Tae... "Bouchnout tě do ramene, ale jsem moc slabej" Řekl jsem a uchechtl se. "No tak to mám výhodu" Řekl a vzal mě do náruče. Položil mě na gauč a udělal to co jsem nečekal..

Taaak co myslíte že Tae udělal nebo řekl? Pište do komentářů.. Zatím 😘

557 slov

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ