®©8©®

1.5K 105 0
                                    

"Víš mami a tati..  Chtěl jsem vám něco říct..  Víte.." Začali mi téct slzy..  Přišla za mnou mamka. "Copak je zlatíčko?" Začala mě hladit po zádech. "Mami.." "Ano.." Řekla mamka a podívala se na taťku "Tak povídej" Řekl zase taťka. "Mami.. Tati..  Já nejsem..  Na holky...  Promiňte mi to.. " Hned co jsem to řekl, jsem vyběhl schody a zamkl se v pokoji.
---------------------------------------

Koukl jsem se na mobil.

4 nepřečtený zprávy od Daddy💛.

2 nepřečtený zprávy od neznámého čísla.

Ok..  Tak nejdřív Tae..

Daddy 💛
Kookie 😁 kdy se teda sejdeme? 😂

Daddy💛
Kookie?  😰😧

Daddy💛
Kookie kde jsi?  Bojím se o tebe 😔

Daddy💛
Sakra..  Kookie, až tu budeš prosím napiš..  😭😢

Baby boy💙
Promiň právě jsem šel říct rodičům, že jsem gay..  😬

Daddy💛
A co oni na to?!  😬😰

Baby boy💙
Nevím..  Utekl jsem 😰 nedokážu tam být..  A sejdeme se za 5 minut v parku ok? 😭 chci tě vidět 😖

Daddy💛
Ok, ale stav se za rodiči..  Ok?  😘 jsem tu s tebou, neboj ❤😋

Baby boy💙
No ok, kvůli tobě jo 😘😊

No super...  Musím jít za nimi..  Od něj zprávy neřeším..  Až to vyřeším s rodiči tak se kouknu...

Šel jsem pomalu dolů po schodech. A slyšel jak si povídají. "Náš syn je gay..  Ale když bude šťastný, tak mi to nevadí, hlavně ať je šťastný" Řekla mamka a já čekal jsem co řekne táta. "Jo..  Upřímně je mi to jedno, chci taky aby byl šťastný..  Nechtěla by jsi za ním zajít?" Hned co to dořekl jsem vyběhl a obejmul je. "Díky" Řekl jsem jim a začali mi téct slzy. "Když budeš šťastný tak mi s mamkou budeme taky" "A mohl bych jít se svým kamarádem ven?" Začal jsem tam skákat a pištět. "Jo ale do 10 doma" Řekla mamka a mrkla na mě.. Asi pochopila, že to není kámoš sakra..  "Dobře 'usmál jsem se' tak ahoj!" Zařval jsem když už jsem byl u dveří.

Neznámé číslo
Ahoj Kookie 😘

Neznámé číslo
Slyšel jsem že jdete s Taem k němu 😏 mužů jít taky? Vlastně proč se ptám když tam budu dřív než ty. 😘

Neznámé číslo změnilo vaší přezdívku na Kookie❤

Neznámé číslo změnil vlastní přezdívku na Ten neznámí😈

Kookie❤
Bože!!  Nic nedělej mému Taemu! 😢 to už radši udělej něco mě! 😖

Ten neznámí 😈
Pozdě Kookie..

Hned jak jsem si to přečetl, jsem běžel do parku na místo srazu. Viděl jsem tam ležícího Taeho a sklánějcí se postavu nad ním..  Proboha..  Rozeběhl jsem se a chytl tu postavu a svalil ji pod sebe..  Pff musím uznat sílu moc nemá..  Měl masku a nešlo mu vidět do obličeje..  "Ty zkurvenej šmejde!!  Můj Tae a nikdo na něj sahat nebude!" Hned co jsem to dořekl jsem mu jednu vrazil..  "Kookie?" Špitl Tae že ho skoro nebylo slyšet..  "Proč si se nebránil?" Koukl jsem se na něj smutně..  "Nejsem ty" Snažil se postavit, ale nešlo mu to..  "Lež pak ti pomůžu,  jen musím zjistit, kdo je ten parchant!" Otočil jsem se zase na osobu pode mnou. Sundal jsem mu masku a pak kapuci. Nemohl jsem uvěřit svým očím.. 

Konec 😢 budu se snažit aby ta příští kapitola za něco stála 😅 a jinak hrozně děkuji za přečtení a hvězdičky jste nejlepší 😘 a kdo myslíte že to je?  😂 zase vás napínám jako vždy já vím 😇 tak zase u další kapitoly pá 😘 a ještě jednou moc díky 😍😘

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora