๑•❀╹11╹❀๑

1.3K 94 10
                                    

Došel jsem před školu a tam jsem viděl Hobiho. "Čus" Řekl jsem když jsem k němu došel. "Čau" Hned se na mě otočil. "Kde je Tae?" Vždy tady stál..  I když jsme se neznali tak tady stál...  "Nemám ti to říkat ale ok..  Je s Sugou, někde ani nevím kde.. " Pokrčil rameny a falešně se usmál. "Vím že se směješ falešně.." "Ee..  Vše je v pohodě, už zvoní pojď" Řekl a já šel s ním i když má jinou třídu...  Šel jsem do třídy a viděl jak je Tae u okna na mobilu..  Asi mi psal ale je mi to jedno..  Asi si mě všiml protože mi zamával a šel ke mě. Budu dělat že nic..  Nevím jestli to je pravda.. "Ahoj" Došel ke mě a obejmul mě. "Ahoj" Řekl jsem pořád bez emocí..  "Copak je?" "Už zvonilo měl bych jít.. " Řekl jsem a šel do třídy. Jo.. Budu ho tak trošku ignorovat když se na něco takového zeptá.. Sedl jsem si zase do úplně zadní lavice u okna a přemýšlel..  Sedím sám takže to není problém.. 

Vyučování proběhlo v pohodě a byl čas jít do parku..  V parku jsem se schoval do budky do který se nesmí..  Ale tam mě nenajdou..  A je to nejblíž laviček..  Takže proto.. 

Měl pravdu..  Jde sem Tae a za ním ten cukr nebo co..  Musel jsem se držet abych nezačal vzlykat..  To by mě lehce našli..  Sedl jsem si na zem aby se mi nepodlomili kolena..  Ten cukr přiběhl k Taemu a chytl ho za ruku..  Tae se na něj otočil a usmál se..  Měl mě celou dobu jako hračku..  Začal jsem brečet..  Sedli si na lavičku metr ode mně..  "Tak co Tae? co ten Kookie?" Moje jméno zdůraznil protože ví že jsem tu..  "Co s ním?  Mám tebe nebo ne?" "Jo to máš..  'Postavil se a došel ke stromu' ale co on?  Proč s ním vlastně jsi?" "Je hezký, milí a dobrý v posteli a je s ním sranda..  Ale.. " "Ale?" Byl furt u nějaký stromu a Tae ho obejmul.   Vyfotil jsem to abych měl důkaz a on se nevymlouval.. "Ale nemiluji ho..  Je pro mě hračka." Tyhle slova mám i natočený, takže další důkaz. "Hračka?" Zarazil se.  Proč? "Jo hračka.. " Řekl narovinu. "Je mi ho líto.." "Proč?  Nedozví se to.. " Noo..  Já už to vím..  "Pojď ke mně... " Řekl cukr a vedl Taeho pryč.. Než odešel ukázal na budku kde jsem byl. Otevřel jsem dveře protože o mě věděl, vyšel jsem ven a utíkal pryč.. Nevím jestli si mě všiml i Tae ale to je jedno..  Už mě nezajímá..  Doběhl jsem domů a zamkl se v pokoji..  Hned co jsem zamkl jsem spadl na postel a začal brečet..  Je to obyčejný parchant..  Já mu věřil..  Já ho miluji..  Ale on mě využíval!  Vstal jsem ale zamotala se mi hlava..  Pamatuji si jen to jak jsem spadl a pak nic..  Prostě černo.. 

Je tu konec 😁😂 to co se stalo Kookovi se dozvíte zase až dýl 😭 ale nevím jestli to dopadne dobře 😬😭 chudák..  Jeho životní láska se na něj vykašlala..  😭😭

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Kde žijí příběhy. Začni objevovat