💍91💍

326 32 1
                                    

Pohled Jimina

Tohle jsem nečekal..  Myslel jsem že se chce omlouvat nebi něco, ale tohle?  Bože Yoongi~ "Yoongi~ já já..  Nevím co na to říct.." Sklopil hlavu.. "Ano Yoongi..  Samozřejmě že ano!" Obejmul jsem ho a tekly mi slzy štěstí..
Ano..  Bože..  Nevěděl jsem že šel pro prsten..  Já jsem tak blbej~

"Jsem nejšťastnější člověk na zemi!" Vyjekl jsem a Yoongi se usmál~ je sladkej~ sice to Kook s Taem měly lepší, ale jsem šťastnej že se mi to také splnilo, a je mi jedno jakým způsobem.

"Já jsem nejšťastnější Minie~ myslel jsme že řekneš ne" Zklopil hlavu. "Proč bych to dělal?" Nechápavě jsem se na něj podíval. "Protože jsem blbej..  Měl jsem to naplánovat jinak..  Třeba jít na procházku nebo prostě něco.  Někam letět jako jsem poslal Taeho a Kooka, ale já ne.. Já nejdřív řeknu totální kravinu..  Pak bez slov odejdu..  Pak si na kráčím jak pán a požádám tě o ruku..  To by mělo být prostě jiný.." Měl co dělat aby se nenastal sám na sebe..  Měl vlastně pravdu, ale mě je to vážně jedno..  Hlavně že se to stalo..

"Yoongi, vždyť to je jedno, hlavně že jsi to udělal..  Já bych to totiž nedokázal.. Vždyť víš jaký jsem.." Zasmál jsem se..  "Jsem rád za to že se rozhodl stalo Yoongi a je mi jedno jak..  Ale hlavní je s kým..  A to s tebou"

Pohled Kooka

Co asi dělají kluci..  Pomyslel jsem si a vzal si do ruky mobil. Najel jsem na kontakty, zavolal jsem Yoongimu. Nebral to..  Měl vyplej nejspíš telefon..  Tak jsem zavolal Jiminovi.
Ten mi to vzal.

Jk: Ahoj Jimine, co děláte?

Jimin: Ahoj no, bych řekl pravdu..  Tak Yoongi odešel beze slova někam pryč..  A já ani..  Vlastně nikdo nevíme proč..  Před tím se na nás naštval že nic nepodnikneme.. Nevím co dělat..

Jk: Jimine..  Nebreč..  Určitě se to vyřeší..  Jen nejspíš není ve své kůži.

Jimin: Ve své kůži?  To vážně Kooku?  On je doslova nasranej..  Nevím co mu kdo udělal..  *fňuk* on se nejdříve zamknul v pokoji a pak beze slov odešel..

Jk: Tak já mu za chvíli zavolám..  Teď má vyplej telefon..  Ale buď v klidu vyřeší se to..  A když chce něco dělat, tak se ho zeptej co..  Možná se nudí, když byl zvyklí každý den trénovat.

Zasmál jsem se.

Jimin: Asi.. Asi máš pravdu..  *fňuk* a jak se máte vy?

Jk: no..  Super, až na to, že nás tady otravujují fanynky..  Jsou všude.. 

Jimin: To věřím..  Potkávám je taky všude..  Hele tak já jdu ať tě nezdržuju..  Tak ahoj a děkuju za radu..

Jk: Nezdržuješ mě..  Ale tak dobře já půjdu za Taem možná..  No tak ahoj a pozdravu kluky..

Jimin: Dobře tak ahoj.

Ukončil jsem hovor a odložil mobil..  Co se Yoongimu zase děje?

Dobře..  Trošku nudná kapitola.. 😅

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now