🙏94🙏

343 32 11
                                    

Je to 100 část! Takže tady budete mít 1000 slov 😁 bude to hodně dlouhé.. Ale dlužím vám to 😍😇
Díky vám jsem dosáhla 1 místa #bts 😍 jste úžasní!😱❤❤

"Ale neříkej to klukům" "Proč?" "Bylo by to zvláštní" Zasmál se. "Proč by mělo být?" Zasmál jsem se taky. Na jednu stranu ho chápu.. Ale na druhou stranu mi to přijde zvláštní..
"Nevím.. Jste zasnoubení vy.. I Yoongi a Jimin.. Bylo by to jako bych to měl s vámi naplánovaný nebo tak.."

"Koukneme se na film Kookie?" "Klidně, ale prosím nějaký normální" Zasmál se.. "No takže horor.. Ne dělám si srandu.. Co třeba komedie?"
"Jo to klidně pusť, ale horor ne!"
Zamkl jsme dveře a vybral film. Kluci totiž rádi lezou k nám do pokoje..

"Miluju tě Kookie" "Já tebe víc" Vyhrkl a více se ke mě přitulit. Sledovali jsme dál film. Přemýšlel jsem nad tím co mi řekl Hobi.. Myslel to vážně? Je taky zasnoubený? Ale proč to nikomu neřekl.. Mohl to někomu říct.. Za chvíli se dozvím že má dítě.. Nad myšlenkou jsem se zasmál.
Kook se na mě divně podíval.
"Promiň.. Nad něčím jsem se zamyslel." Nervózně jsem se usmál..
"Nad čím?" Zvědavě se zeptal.
"No..  Něco jsem se dozvěděl a zarazilo mě to..  Je to zvláštní.. *zasmál jsem se* ty znáš Hobiho spřízněnou duši ne?" (Říkám to tak..  Protože se až v další knížce dozvíte s kým je Hobi)
"Ano vím..  Co s tím?" Zastavil film a posadil se do tureckého sedu. "Nemám to nikomu říkat Kookie" Koukl jsem se na něj. "Prosím~ já to neřeknu nikomu" "No..  Dobře, ale jestli to vážně někomu řekneš.. Hobi mě zabije" "Neřeknu, vím jak by Hobi byl" Zasmál se. "No..  Jsou spolu zasnoubení..  Taky..  Prý už asi 3 měsíce..  Nebo jak dlouho říkal.." Usmál jsem se a cvrnkl ho do nosu, aby se probral. "Cože to?!" Nevěřícně se na mě koukl. "Ano..  Jsou spolu zasnoubení..  Taky jsem tak reagoval..  Taky tomu nemůžu věřit" Usmál jsem se. "a jak jste se k tomu vůbec dostali?" "No..  Říkal jsem Hobimu o Nadi svatbě.. A prostě na to pak nějak přišla řeč" "Nervózně jsem se pousmál "Půjdeme koukat dál na ten film prosím?" Koukl jsem se mu do očí a on jen přikývl.

Po chvíli koukání Kookie usnul. Naštěstí zády ke mě, vstal jsem z postele a šel pomalu za Yoongim..  Doufám že nespí.. Došel jsem do obýváku, cesta vedla přes obývák..  Tak jsem viděl že někdo sedí na gauči a kouká na televizi... Došel jsem k němu. "Yoongi?  Co ty tady?" Koukl jsem se na něj a sedl si vedle něj.
"Mám.. Mám obavy" Řekl "a co ty tady?" Dodal... "No..  Šel jsem za tebou..  A jaký obavy?  Ohledně svatby?" Pořád jsem na něj koukla a on se jen uchechtl. "Ano..  Obavy ze svatby.. Může se stát cokoliv.. Doslova cokoliv..  A co jsi potřeboval, že jsi za mnou šel?" "Také mám obavy.. Obavy z toho, že řekne u oltáře ne" Zklopil jsem hlavu a koukal na svá chodidla.. "Tak jsme dva, hele Tae..  Myslím že to dobře dopadne a my máme blbé předtuchy jen.." Usmál se.

Pohled Jungkooka

Udělal jsem že spím..  Chtěl jsem vědět co udělá Tae.. Jestli nebude zase psát Zicovi..  Po chvíli si všiml že 'spím' vstal a odešel, chvíli jsem počkal a pak se za ním potichu vydal. Došel do obýváku a tam byl i Yoongi..  Seděli a povídali si..  Neslyšel jsem je tak jsem šel blíže..
"Také mám obavy..  Obavy z toho, že řekne u oltáře ne" Koukal se na svá chodidla..  Nevěřil jsem, že mi nevěří a boji se toho..  Vždyť já bych to nikdy neudělal.. Po chvíli jsem vstal a šel před ně..  "Tae..  Ty mi nevěříš?  Ty si myslíš že bych Ri to někdy udělal?!  Že bych ti řekl ne? To bych nikdy neudělal!" Začal jsem brečet. Tohle jsem od něj nečekal.

Po chvíli co bylo ticho mě obejmul. "Promiň Kookie..  Já se jen bojím že mě opustíš.. Jasně že ti věřím"
Zabořil jsem do něj ještě víc rameno.
Yoongi se jen usmíval jak sluníčko a popíjel kávu nebo co to měl.. 
Tae..  Za týden se bereme..  Tohodle se bojím i já..  A hlavně se bojím že tam bude Zico..  Takže tě absolutně chápu..  "Tak poďte..  Jdeme spát..  I ty Yoongi"
Usmál jsem se vzal ho za ruce a tahal ho na nohy. Vypl jsem televizia už ho táhl po schodech nahoru. Otevřel jsem dveře o jejich pokoje a odvedl ho ještě až do postele..  Podle mě to nebyla káva..  Ale nějaký alkohol.. 
Jimin naštěstí spal.. Když už si konečně lehl..  Tak jsem šel za Taem zase zpět do obýváku.. "Tak jdeme spát Tae~" "Mě se nechce spát.." Protestoval ale stejně šel se mnou do našeho pokoje.. "Tam se na něco koukneme?" "A nepůjdeme se spíše projít?" "Teď?  V tuhle hodinu?  Vždy jsou skoro 3 ráno.. " Protestoval jsem tentokrát já..  "To nevadí.. Prosím~" Stále mě přemlouval..

"Tak dobře..  Kam půjdeme?" Zasmál jsem se hned jak se mu rozzářila očka. "Do parku, tam to je hezký v noci~" "Ty jsi tam někdy v noci byl?" "No... Jo byl..  Ty jsi spal" Řekl a šel zase dolů k hlavním dveřím. Bože..  Se tady nachodím... Nahoru dolů nahoru dolů.. Došel jsem dolů a zase viděl Yoongiho..  Ten si nedá říct..  "Co tady zase děláš Yoongi?" "Nevím..  Nechci spát.." "Dobře takže jdeme.." Vzal jsem ho za ruku a táhl ho zase nahoru..  Zavřel ho v pokoji vzal si od pokoje klíč a zamkl je tam...  Ráno jim to vysvětlím..  Šel jsem zase dolů a vzal si boty. Tae už čekal obutý..  Jen co jsem se obul jsme šly do parku.

Tae měl pravdu~ bylo to nádherný

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Tae měl pravdu~ bylo to nádherný..  Šly jsme ruku v ruce. Procházeli jsme se tak půl hodiny a pak jsme si sedli na lavičku..  Začínal jsem být vážně unavený tak jsem si položil hlavu na Taeho rameno. "Miluju tě Tae" Řekl jsem. "Já tebe Kookie~ dal mi pusu do vlasů. Já tebe víc..  V tu chvíli jsem asi usnul..  Protože si nic víc nepamatuju.. Jen doufám, že mě Tae odnese domů~

Pohled Taehyunga

"Kookie?" On usnul~ je tak roztomilý~ vzal jsem si ho náruče..  Nevím jestli ho dokážu odnést až domů, ale pokusím se.. Bylo 5 hodin ráno a já jsem s Kookem na  zádech..  Ano dlaně jsem si ho na záda je lepší ho nosit...
Vylezl jsem s ním schody sundal jsem mu boty a položil ho na postel.. Přikryl jsem ho a dal mu pusu na čelo..  Převlékl jsem se a lehl si vedle něj omotal jsem mu ruku kolem pasu a po chvíli usnul.. Dobrou Kookie~

Tohle je moje historicky nejdelší kapitola 😂😂 začalo mě bavit to psát a má to 1300 slov 😍 za vše vám děkuji, dlouho jsem vám neděkovala tak to udělám teď..  Děkuju za přečtětení, hvězdičky, komentáře..  Vše 😍 nevyšla dlouho kapitola protože jsem si všimla že je tohle 100 kapitola..  A já to chtěla udělat speciální a neměla jsem moc času..  Jelikož jsem měla narozeniny 😅😂 tak jsem to psala postupně a konečně dopsala 😇
Doufám že jste si to užili a vážně vám děkujiii 😇❤❤

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें