😱😳63😳😱

519 34 23
                                    

Pohled Jimina

Hned jak mě ten Sehun? Zachránil tak ke mě přišel Yoongi a obejmul mě. Neváhal jsem, obětí bylo teď jediný co jsem chtěl. "Dě-děkuji" Vy koktal jsem že sebe a dál byl v Yoongiho obětí. On pak něco řekl a rozcuchal mi vlasy. "Promiň Mine.. Měl jsem tě to nechat vysvětlit.." Řekl mi do obětí a dál mi pusu do vlasů. "Jo~ to nevadí~ *fňuk* neměl jsem si z tebe dělat srandu tímhle způsobem.. " Řekl jsem a víc ho obejmul.

"Jdeme si dát ten piknik?  Nebo půjdeme spát?" Řekl a já se na něj podíval vražedným pohledem. "Ty taky myslíš jen na spánek!" Postavil jsem se a uraženě šel k jeho domu. "Ale no tak Jiminie~" Doběhl mě a že zadu obejmul. "Nebuď uraženej~ a pojď na ten piknik~" Otočil si mě a políbil mě. "No dobrá~" Šli jsme ruku v ruce k altánku, ale tam už byl~

Pohled Yoongiho

"Mýval!!" Zakřičel jsem a rozeběhl se k němu. "Omg!  Je tak roztomilej!" Řekl jsem. Ehm? Vážně se teď chovám jako dítě? Sakra!  Postavil jsem se. "Kšá! Matěj pryč!" Začal jsem ho vyhánět aby šel pryč, ale nic nedělal. Přišel Jimin vzal ho do náruče a odnesl ho o kousek dál. "Ty jsi trouba Yoongi~" "C-" Klid..  "Jo...  No..  Tak promiň no" Řekl jsme a sklopil hlavu. Pak mi něco došlo..  Zazpívám mu tu novou písničku!  Jo!  To je ono!

--------

"Yoongi?  Proč zrovna falešná láska? To jako?" Začal popotahovat. "Co?  Ne! To bylo když jsi tu nebyl..  Myslel jsem, že jsi s Hobim..  Tak jsem měl menší depresi a napsal tohle.." "Aha, promiň mi to Yoongi~" "To je v pořádku"

"A k čemu ty texty vůbec píšeš?" Zeptal se mě když jsme vešli dovnitř. "Ani nevím, prostě mám chuť psát písničky tak je píšu no" Pokrčil jsem rameny a koukl se na knížku s textem všech písní. "Něco mě napadlo Yoongi" "No? Povídej" "Založíme s klukama skupinu!" Vypískl a začal poskakovat radostí. "Všichni umíme zpívat tancovat a prostě vše!  Co ty na to Yoongi?!" Pištěl jako píšťalka. "No?  Není to špatný nápad. Mohli by jsme to zkusit" Usmál jsem se.

------

"Takže, okamžitě přijď i s Hobim a Kookem ke mě!  To je příkaz za 20 minut ať jste tady!"

"Yoongi!  Vždyť je půl sedmé!"

Křikl do telefonu Tae.

"To mě ale vůbec nezajímá!  Okamžitě ať jste tady!"

"No jo.."

---------

"Namjoone!  Okamžitě s Jinem přijďte ke mě!  Bez odmlouvání!  Prostě přijde jasný!?"

"Jo..  Za deset minut jsme tam.."

------

"Už jen čekat na kluky Jiminie~ myslíš, že budou souhlasit?" Řekl jsem trošku smutně. "To nevím.." Řekl taky trošku sklesle a sedl si mi do klína. "Mám tady hodně písniček, třeba DNA, MIC Drop.. Em..  Prostě hodně..  a nevím co s tím.." Řekl jsem a najednou se rozezněl zvonek.

"Ahoj kluci. Pojďte do obýváku musím se vás na něco zeptat." Přišli všichni najednou, což se docela divím.. 
"Co je tak důležitého, že to musíme řešit v sedm ráno!?" Křikl Tae a Kook mu dal slabej pohlavek. "Tae!" Křikl na něj ještě.

"No..  Kluci víte.."

Skupina BTS vznikne i tady?!  😰😱

Jo a btw nová knížka!  ✌😁


Určitě doporučuji 😁 dozvíte se co znamenají nějaké písničky a sami si je můžete zvolit!  😇😘 luv ya ❤😘

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now