😓104😓

273 37 35
                                    

Seděli jsme chvíli na zahradě.. A pak Kook promluvil do ticha.
"A kam že šel Tae?" "Noo.. " Rozezněl se zvonek po celém domě, takže to bylo slyšet i na zahradě.. "Jdu tam" Ozvu se a jdu ke dveřím. "Tae?" Syknu a kouknu se na něj.

"Yoongi..  Co ty tady?" Nervózně se na mě koukl. "Co tady děláš? Neřekl jsem ti to snad jasně?" "Jo, ale-" "Jaký ale?!  Pakuj se!" "Yoongi..  Prosím nech mě ti aspoň něco říct!" Křikl na mě. "Máš pět minut.." Sykl jsem.. "Já s ním nic nemám..  Já..  Teda my jsme se scházely..  Ano přiznávám, ale já s ním vážně nic nemám..  Jsme jenom kamarádi..  Povídali jsme si o tom co se stali atd..  Není to tak, jak si myslíš Yoongi.. Já s ním vážně nic nemám.. Jenom jsem se zase skamarádili..  Protože mi napsal..  Nevím jak zjistil mě číslo, ale i tak..  Prostě jsme si psali a tak..  A skamarádili se.. Omlouvám se..  Já..  Měl jsme to říct, ale Kookiemu prosím nic neříkej.."

"Dobře..  Měl si to říct dřív.." "Ale já to chtěl říct!  To ty jsi na nás furt křičel!" Křikl na mě a já se na něj zamračil. "A jako co by jsi si myslel ty?!" Křikl jsme nazpátek. "No jo.. Vážně se omlouvám" "Kookovi se nic nebude říkat" Řekl jsem a ani jsme mu na minulou větu neodpověděl. Přikývl a já ho táhl na zahradu.

"Kookie někoho ti vedu" Zasmál jsem se. "Co ten tady dělá?!" Vykřikl Hobi a já mu naznačil, že v pohodě. "Tae!" Zakřičel Kook a skočil mu kolem krku. Šel jsem za Hobim a mezitím co oni se výtali, jako by se rok neviděli, jsem vše Hobimu vysvětlil. "Aha" Dořekl Hobi když jsem mu to už vysvětlil.

Pohled Kooka

Ano..  Výtali jsme se dlouho..  Ale chyběl mi, jsem zvyklí ho viděl 24/7..
"Tae?" "Ano Kookie?" "Budeš tady už furt a nebude nikam chodit..  Že?" "Ano budu už tady" Usmál se. "Kam zmizeli kluci?" Zeptal jsem se když jsem se otočil a oni tam nebyli. "Popravdě?  Nemám tušení" Zasmál se a šel za kluky.. Nic mi neřekli o tom co Tae dělá..  Docela mě ti děsí..  Doufám, že mě zase nepodvádí, ale to by byl Yoongi naštvanej..  Takže je to asi v pohodě.

"Ne!!  Kluci!" Křičel jsem když mě Tae s klukama lachtali. "To už stačí! Vzdávám se!" Pořád jsme se smál.
"Tati! Uděláš večeři?  Mám hlad!" Křikl Bae když už mě nechali být. "Dobře" Usmál jsem se. Začali kolem mě všichni tři poskakovat jako klokani..  Je super že jsme všichni spolu a jsme šťastní.

Že by konec?  😇😂

Neznámý číslo #vkook (Opravuje Se)Where stories live. Discover now