💜💜DUYURU💜💜

6K 151 56
                                    

1-Kitap= TelMaf bölümleri.

2-Kitap=AşkMaf bölümleri.

1 ve 2. Seri aynı kitabın içinde yer alıyor. Yani ikinci kitabı isteyen sayın okurlarım aslında tek bir kitabın içinde 2 kitap okudunuz. O yüzden ikinci bir kitap çıkarma hayalim yok. Eğer olursa bile yine aynı kitap üzerinden devam ederim. Büyük ihtimal ismini size sorardım.

Telmaf- Aşkmaf serisine uygun olurdu.

Şimdi gelecek olursak asıl ve en önemli konuya. Rüzgar ölmüş olabilir. Yani birazcık öldü kitabın sonunda. Iı tamam biraz fazla ölmüş olabilir. Her neyse öldü sonuç olarak...

Kulaklarımın çınlama sebebinin siz olmadığını varsayıyorum.

Asıl kitap AşkMaf ile bitmişti zaten. Bu özel bölümler Teori niteliğinde. Yani böyle olabilirdi gibisinden bölümler. Ama aynı zamanda da hikayenin devamı tabiiki.

Net olarak eğer elinizde sayfaları olan bir kitap tutacak olsaydınız son sayfasında AşkMaf bölümü yazacaktı. Özel bölümler kitaba dahil olmayacaktı. Böyle düşünerek kendinizi rahatlatabilirsiniz gibi.

Ben kendimi buna inandırıyorum azcık en azından.

Özel bölümler devam etmeyecek...

Desem bile ısrarlarıza dayanamayıp yazacağımı biliyorum. Ama bu sıralar değil. Yaz tatiline kadar her hangi bir bölüm yayınlamak istemiyorum. Biraz yas tutacağım.

Diğer kitaplarda olabildiğince aktif olmaya çalışacağım.

Ayrıca son özel bölümde eğer yazarsam diye yazabilme ihtimalim olduğu için gelecek bölümlere dair SPOİ topluluğu var. Bunu fark etmek pekte zor değil aslında. Dikkat edenlerin aklına geldiğini ama ihtimal vermediğini biliyorum.

Evet evet anlayanlar düşündüğünüz gibi olabilir. Tabi bunlar eğer yazarsam olacak.

Rüzgar'ı öldürmüş olabilirim ama ellerim kanlı değil okurlarım.

"sizi seviyorum"

İyi ki benimlesiniz. Buradasınız.

💜💜💜💜

İLK AŞK - TELEFON SAPIĞIM (2016)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin