💜 TELMAF.3.💜

114K 4.5K 1.4K
                                    

Yazardan,

Karakterime, karakterin fiziki ya da psikolojik herhangi bir özelliğine laf eden herkes, erişime engellenecektir. Karakteri hakaret derecesinde eleştirmek demek, yazara yapılmış büyük bir aşağılama demektir! Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

İkinci bölüm düzenleme tarihi: 2021.04.05

İmza: Sebepsizokur 💜

/...

Kulağıma ilişen sesler ile korkuyla gözlerimi hızla aralayıp, yattığım yerde doğruldum. Psikolojim oldukça işleyen Bay Sapık, beni olur olmadık şeylere korkar yapmıştı. Penceremi açmak üzere olan Songül Hanım, uyandığımı fark ettiğinde, tedirgince baktı.

'' Uyandırdığım için özür dilerim. "

Yüzüme sakinlikle bir gülümseme yerleştirdim.

'' Önemli değil. ''

Yatakta bir süre daha uzanıp kendime gelmeyi bekledim. Bu sırada Songül Hanım odamdan çıkmıştı, yeterince uzandığımı düşünüp tekrar uyuyakalmamak için yataktan çıktım. Gözlerimi ovarak banyoya ilerledim usulca. Elimi yüzümü yıkayıp, kuruladıktan sonra odama geçip dolabıma bakmaya başladım. Ne giyeceğime karar verdiğimde hemen elime aldım ve yatağın üzerine koydum.

Üzerimdekileri çıkarıp hazırladıklarımı giydim. Kısa ama fazla kısa olmayan siyah bir etek ve üzerine de yine aynı renkte bir tişört tercih etmiştim. Saçlarıma gerekli bakımı yapıp, serbest bıraktım. Ne olur ne olmaz diye de bileğime bir lastik toka taktım. Hava oldukça sıcaktı. Bazen sıcaktan bunalıp saçımı kestiresim bile geliyordu ama neyseki bu düşüncelerim sadece düşünce olarak kalıyordu.

Aşağıya indim ve annemi görmek adına salona baktım. Bulamayınca, mutfağa yöneldim. Mutfaktaydı ve şiddetli bir şekilde öksürüyordu. Onu karşılamak adına yüzümde oluşan gülümseme solarken hemen sürahiden bir bardak su koydum ve anneme uzattım. Neden o kadar kötü öksürüyordu ki? Hasta mı olacaktı? Suyu yudumlayıp, biraz olsun kendini toparladığında sordum.

'' Neyin var kraliçe? ''

Annem yüzüne zoraki bir gülümsemeyle baktı yüzüme.

'' Bir şeyim yok hayatım, iyiyim ben. Sadece bir an öksürdüm. ''

Pek emin olamasam da, anlık bir öksürük olacağını düşünerek fazla üzerinde durmadım.

''Pekala, ben tekrar fakülteye gideceğim ama bir şey olursa hemen doktorunu arıyorsun. ''

Başını salladı yüzündeki gülümsemesi içtenliği dönerken.

'' Yemek yeseydin tatlım."

Başımı hafifçe sağa sola salladım ve ikna edebilmek adına dudak büzdüm konuşamadan önce.

'' Canım çekmiyor, kızlarla yerim ben. Telefonunu biraz alabilir miyim? ''

Tezgahın üzerindeki telefonunu bana uzatırken, elinden aldım ve Ecem'in numarasını buldum.

''Yemeğini ihmal etme, aç kaldığın zaman kötüleşiyorsun. ''

Gülümseyerek onayladım onu. Ecem'in numarasına fakülteye gideceğime dair bir mesaj attım. Kızlarla beraber gelmesini ve artık işlemleri halletmemiz gerektiğini de söyledikten sonra telefonu geri anneme verdim. Hemen eğilip yanağına bir öpücük kondurdum bu sırada.

''Tamam kraliçe kendine iyi bak! Görüşürüz. ''

"Görüşürüz!"

Mutfaktan ayrılıp, çıkışa yönelirken sıkıntıyla nefes aldım. Her ne kadar bu öksürüğün arkasını soruşturmasam bile, ya hasta olacaktı ya da en kısa zamanda Checkup yaptırmalıydı. Hoşuma gitmemişti, hasta olsun istemiyorum.

İLK AŞK - TELEFON SAPIĞIM (2016)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin